Magazin Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman, hangi gün başlayacak?

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman, hangi gün başlayacak?

Paylaş
Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman, hangi gün başlayacak?

Geçen sezon gösterdiği başarı ve yakaladığı izlenme oranları ile yapımcısının yüzünü güldüren Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonuna artık çok az bir zaman kaldı

Vatanım Sensin geçen sezonun perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisiydi. Bu sezon dizinin yeni bölümleri beklenirken Kanal D perşembe akşamında yeni bir dizi yayınlama kararı aldı. Yeni komedi dizisi Ver Elini Aşk artık perşembe günleri Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin izleyicisi ise henüz kanal yönetimi tarafından gün belirtilmediği için heyecanla yayın tarihini bekliyor.


VATANIM SENSİN NASIL BİTMİŞTİ? 1. SEZON SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


1. sezon finali bir patlama ile bitti ve Cevdet de oradaydı. Hatta Cevdet eşine öncesinde şehit düştüğünü yazmıştı. Bu nedenle yeni sezonda devam etmeyecek mi soruları gündeme gelmişti. Ancak başrol oyuncusu Bergüzar Korel ilk müjdeyi verdi ve Kanal D’nin tanıtım filminde de eşi ve rol arkadaşı Halit Ergenç ile boy gösterdi.




VATANIM SENSİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Vatanım Sensin 2. sezonu ile bu ay başlayacak. Ancak dizinin yayın tarihi ile ilgili henüz bir bilgi yok. Dizi bu yıl da perşembe günleri mi yayınlanacak yoksa başka bir güne mi alınacak bilinmiyor.


Vatanım Sensin sezon finali 31. bölüm fragmanı


Haberin Devamı