Gündem 'Vay başıma gelenler'

'Vay başıma gelenler'

Paylaş
'Vay başıma gelenler'

Berber Fatih Karataş yanlışlıkla, gece evine yürürken yolunu kesen 3 kişiye nüfus kağıdını göstermeyince zorla bindirildiği araçla kaçırılıp dövüldü

Eskişehir’de evli ve çocuklu Fatih Karataş (29) önceki gün saat 23.30’da berber dükkanını kapatıp evine doğru yürümeye başladı. 3 saldırgan ticari bir araçla yolunu kestikleri Fatih Karataş’a “Nüfus cüzdanını göster” dedi.

Saldırganlar, bunu reddeden Fatih Karataş’ı başına levyeyle vurup araca bindirdi. Olayı görenler plakayı polise bildirdi. Saldırganlar ellerini iple bağladıkları Fatih Karataş’ı boş bir arazide ölümle tehdit ederek dövdü.

Nüfus kağıdına baktıkları Fatih Karataş’ın aradıkları kişi olmadığını gördüler. Bunun üzerine Fatih Karataş’a “Bir yanlışlık oldu. Seni namus meselesi yüzünden aradığımız kişiye benzettik. Kanını akıttık. Al şu 20 TL’yi. Bu kan paran olsun. Seni evine bırakalım” deyip araca bindirdiler.

‘BUNA İNANAMIYORUM’

Yolda polisin ‘Dur’ intarına uymayıp kaçarken de bir bahçe duvarına çarparak kaza yaptılar. Berber ve 3 saldırgan yaralandı.

Konya’dan nişanlısını kaçıran kişiyi cezalandırmak için geldiklerini söyleyen saldırganlar Yasin Güçlü (27), kardeşleri Adem (24) ve Murat (20) gözaltına alındı.

Araçta 1 av tüfeği, kuru sıkı tabanca ile 1 bıçak bulundu. Tedavi edilen Fatih Karataş “Başıma gelene inanamıyorum. Hem dayak hem kaza. Öleceğimi sandım” dedi.

Saadet KEFAL/DHA