Bilim - Teknoloji ...Ve beklenen oldu!
Paylaş
...Ve beklenen oldu!

Dev site sonunda beklenen adımı attı. İşte o adım ve kullanıcılardan aldığı ilk tepkiler...

Sonunda popüler video ve fotoğraf paylaşım sitesi Instagram da reklam dünyasına katıldı. Bir süreden beri reklam gönderileri yayınlayacağı konuşulan Instagram'ın ilk reklamı sonunda görücüye çıktı. İlk reklam o kadar beğenilmiş olacak ki, 200 binden fazla favori gördü.

Haberin Devamı

İlk Instagram reklamı, moda dünyasının önemli ismi Michael Kors tarafından verildi. Michael Kors'un Timeless Collection ilanı ile reklam dünyasına giren Instagram; Adidas, Ben & Jerry's, Burberry, General Electric, Levi's, Lexus, Macy's, PayPal ve Starwood gibi markalarla da el sıkışmış durumda. Yakında bu markaların da reklamlarını Instagram'da görebileceğiz.

Instagram'ın reklam görüntülemeye başlaması ise kullanıcıları ikiye bölmüş durumda. Kimileri Instagram'ın reklam almaya başlamasıyla birlikte yeni bir Facebook doğduğunu söylerken, kimileri ise reklam alımını destekliyor. Instagram tarafında ise durum kontrol altında. Reklamlarla kullanıcılarını rahatsız etmeyeceklerini söyleyen yetkililer, reklam görsellerini "Instagram konseptinde" paylaşacaklarını belirtiyor. Paylaşılan fotoğraflar beğenilecek türden ve yüksek kalitede olacak.

Haberin Devamı

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Kaynak: CHIP Online