Gündem Ve işte kalp farkı

Ve işte kalp farkı

Paylaş
Ve işte kalp farkı

Mehmet Emin ile yeğeni İbrahim Halil önceki akşam eve dönerken yolda gördükleri poşete tekme attı ve...

Şanlıurfa’da yaşıyor Mehmet Emin ile amcasının oğlu İbrahim Halil Güner... İkisi de 13 yaşında olan yeğenler, ilköğretimde okuyor. Yan yana evlerde oturuyorlar. Mehmet Emin ile yeğeni İbrahim Halil önceki akşam eve dönerken yolda gördükleri poşete tekme attı.

Haberin Devamı

'KARAKOLA GÖTÜRELİM'

Poşetin ağırlığı ve içinden ses gelmesi dikkatlerini çekti. İçine bakınca poşette altın takılar olduğunu gördüler. İki çocuk, İbrahim Halil’in babası Mustafa Güner’e gidip “Bu poşeti karakola götürelim” dedi.

Hamallık yapan 10 çocuk babası Mustafa Güner, yanına oğluyla yeğenini alıp karakola gitti. Polis, poşette 16 bin 500 liralık altın zincir, bilezik ve yüzük olduğunu tespit etti. Altınların sahibini bulmak için Eyyübiye Camii’nden anons yapıldı. Anonsu duyan 12 kişi karakola koştu. Bunların 11’i yalancı çıktı.

ÖDÜLLERİ 50'ŞER TL

Mehmet Tayyar ise sahibi olduğunu kanıtladığı altınları polisten aldı ve Mehmet Emin ile İbrahim Halil’e 50’şer TL ödül verdi. Tayyar Ailesi altınları poşetle yatağın içine saklamış. Yatak pencereden silkelenirken poşet sokağa düşmüş. Mustafa Güner “Boğazımızdan haram geçmez” dedi.

Haberin Devamı

Ali LEYLAK-Ömer PINAR/DHA