Gündem Ve kampanyayı başlattı

Ve kampanyayı başlattı

Paylaş
Ve kampanyayı başlattı

Başbakan Erdoğan, Anayasa değişikliğinin referanduma sunulması konusunda 'Kampanyamızı, hazırlıklarımızı başlattık. Millete gideceğiz' dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, basına kapalı gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısının ardından Meclis bahçesinde Parlamento muhabirleriyle sohbet etti. Erdoğan, "Bugün yapılacak son oylamayla ilgili bir tereddütünüz var mı?" sorusuna, "Böyle bir şey beklemiyorum" karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Bir gazetecinin TBMM Genel Kurulu'nda dün akşam mal varlığıyla ilgili tartışmaları hatırlatması üzerine Erdoğan,"Hesap vermeyecek hiçbir şeyim yok. Hesap vermeyenler, veremeyenler hesap soramazlar. Bunlar hiçbir zaman hesap vermediler. Ben şeffaf bir liderim, her şeyim ortada" diye konuştu.

Erdoğan, "Kapatma davasıyla ilgili olarak Anayasa Mahkemesi'ne gidecek misiniz?" sorusuna, "O konuda arkadaşlarım çalışma yaptı. Öyle bir imkan yok" dedi.

Yunanistan ziyareti konusunda bir ertelemenin şu an olmadığını belirten Erdoğan, İran ziyaretine ise henüz karar vermediklerini bildirdi. İran’da zirvenin yapılacağı tarihlerde Azerbaycan ve Gürcistan ziyaretinin programlandığını kaydeden Erdoğan, bu konuda bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

(Milliyet)

Haberin Devamı