Spor Ve Sercan konuştu

Ve Sercan konuştu

Paylaş
Ve Sercan konuştu

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, bir radyo programında transferiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu

Lokomotif Moskova ile anlaşması an meselesi olan Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili yeşil beyazlı kulüpten resmi açıklama henüz yapılmadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam bugün basın mensuplarının Sercan ile ilgili yönelttiği sorulara, "Transferde henüz netleşen bir durum yok. Olursa olur, bizim Sercan'ı illa göndermek gibi bir saplantımız yok. Giderse hem kendisi hem kulübü için 'hayırlı olsun' deriz, gitmezse de ondan en iyi şekilde faydalanmanın yollarını ararız. Ancak, medyada yer alan 'Anlaştı, bugün 4 yıllık sözleşmeye imza atacak' iddiaları doğru değil" diye cevap verirken, genç oyuncu bir radyoda bağlandığı programda ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bursaspor'dan ayrılacağı zaman yurtdışında bir takıma gideceğini her zaman söylediğini belirten Sercan, "Kendi açımdan iyi olacağını düşündüm; bu nedenle Lokomotif Moskova'yı tercih ettim. Rus bir kız arkadaşım olduğu için Rusya'yı tercih ettiğim iddia edildi; ama asla doğru değil. Hiçbir zaman ben işimi, özel yaşantıma karıştırmam. Böyle bir yapım var. İş konusunda son derece profesyonel davranırım" dedi.

LOKOMOTİF MOSKOVA SIÇRAMA NOKTASI OLACAK

Zor bir süreç olacağını belirten Sercan, "Orada ligler yeni başlayacak. Ama bir çıkış yakalamak gerekiyor. Moskova'da patlama yapacağım. Benim için Lokomotif Moskova bir adım bir basamak bu evreyi iyi geçmeliyim. Burada yeteneklerimi tam anlamıyla gösterip, Avrupa'nın büyük kulüplerine transfer olacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL SAĞLAM'LA BİR SORUNUM YOK

"Miller ve Altidore geldi, Sercan arka planda kaldı" şeklindeki yorumu doğru bulmadığını ifade eden Sercan,"Transferler gerçekleştiğinde iyi bir forma savaşa olacağını söylemiştim. Böyle de oldu. Tabii ki her şey teknik direktörümüzün takdiri. 11'i kendisi belirliyor. Hocamızın kararlarına saygılıyım. Transfer fırsatı geçtiği için elime değerlendirdim. Gitmemin herhangi bir sıkıntıyla ilgili yok. Hocamız herkese şans tanıdı. Menajerlerim, kendisiyle de konuştular"şeklinde konuştu.

DÖNMEYE KARAR VERDİĞİMDE TERCİHİM YİNE BURSASPOR OLACAK

Burasspor'dan Türkiye'de başka bir takıma gitmek saçmalık olacağını belirten Sercan, "Çünkü Bursaspor şu anda şampiyon unvanıyla zirve yarışı yapan bir takım. Oradan kopmak istemedim. Bursaspor çok büyük bir takım, umarım yurtdışından dönmeye karar verdiğimde geleceğim takım Bursaspor olur" dedi.

METİN KORKMAZ ÇOK SEVDİĞİM BİR AĞABEYİM

Kendisiyle ilgili tüm temsil hakkının Engin Kırkpınar'da olduğunu ifade eden genç futbolcu, "Menajerim kendisidir. Metin Korkmaz ise çok sevdiğim bir ağabeyim, aile dostumdur. Metin ağabeyi çok severim ve her zaman kendisiyle görüşürüm. Fakat, transferim de doğal olarak tüm işlemleri menajerim Engin Kırkpınar yapmıştır" dedi.

Haberin Devamı