Spor Ve söz Emre'de

Ve söz Emre'de

Paylaş
Ve söz Emre'de

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, suskunluğunu POSTA'ya bozdu

Osman Şenher-POSTA

Haberin Devamı

Teknik direktör Aykut Kocaman ile sorunu olduğu iddia edilen bu nedenle Başkan Yıldırım tarafından uyarıldığı vurgulanan Emre, “Saha içindeki agresif yapım nedeniyle bunlar yazılıyor. Başkan babam gibi, Aykut Kocaman da en sevdiğim insanlardan biri” dedi.

Fenerbahçe’nin Belçika’da yaptığı kamp sırasında bir taraftara kızıp kramponlarını fırlatan ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın uyarılarına rağmen antrenmanı terk eden Emre ardından hastalandığı gerekçesiyle İstanbul’a gönderilmişti.

Bu olayın ardından “Aykut Kocaman ile Emre arasında sorun çıktı. Emre hasta değil, Aykut Kocaman onu İstanbul’a gönderdi” haberleri yapıldı. Ardından Young Boys maçında Emre oyundan alındıktan sonra kendisine elini uzatan Aykut Kocaman’ın elini sıkmamış, suratını da çevirmişti. Bu hareketi de “Aralarındaki sorun devam ediyor” şeklinde yorumlanmıştı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu bu iki konuyla ilgili olarak POSTA’ya ayrıntılı açıklamalar yaptı. İşte Emre’nin sözleri:

Kocaman’a en çok ben sevindim

- Saha içindeki agresif yapım nedeniyle hep bu tür haberler yapılıyor. Sahaya çıktığımda gözüm kazanmaktan başka bir şeyi görmüyor. Young Boys maçında oyundan alındıktan sonra Aykut hocamın elini uzattığını bile görmedim. Ben Aykut hocaya nasıl saygısızlık yaparım? O benim en sevdiğim insanların başında geliyor. Fenerbahçe’ye teknik direktör olduğunda en çok ben sevindim. Kendisiyle kesinlikle bir sorunum yok ve bu hafta içinde Young Boys maçı öncesinde birlikte basın toplantısına katılacağım.

- Aziz Yıldırım dünyada en çok değer verdiğim insanların başında. Babam gibi... Hem Aziz Yıldırım’ın hem Aykut Kocaman’ın hem de benim en çok istediğimiz şey Fenerbahçe’nin başarılı olması. Bu nedenle aramızda kesinlikle bir sorun olmaz. Bu sezon sahada agresif, hep kazanmayı düşünen, bambaşka bir Fenerbahçe olacak.