Magazin Ve Teoman sahneye dönüyor

Ve Teoman sahneye dönüyor

Paylaş
Ve Teoman sahneye dönüyor

Geçen sene müziği bıraktığını bir mektupla bildiren, sonra da konserlerini sona erdiren Teoman, bugün bir açıklama yaparak sahnelere geri döndüğünü söyledi

Facebook sayfasından sahneleri özlediğini belirten Teoman, "Az sayıda, özenli konserler vereceğim . ne zaman , nerede , nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın tamamı şöyle:

"Arkadaşlar, geçen sene sizlere müziği bıraktığımı bildirmiştim. Şimdi ise, sahneye geri dönme kararımı bildiriyorum. Bıktığımı, daha uzun yıllar yapmak istemeyeceğimi düşünüyordum ama yanılmışım. Canım sahneye çıkmak istiyor. Üretim konusuna gelince; kendimi biraz serbest bırakmayı düşünüyorum. Yani sahneye dönüyorum ama şarkı yazma konusunda kendimi zorlamak istemiyorum. İleride, eski şarkılarımın başarısını yakalayan ya da aşan şarkılar yazarsam, sizlerle bir şekilde paylaşırım. Az sayıda, özenli konserler vereceğim. Ne zaman , Nerede, nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler... Teoman"

>> TEOMAN'IN MÜZİĞİ BIRAKIYORUM DEDİĞİ MEKTUP

Haberin Devamı