Spor Vederson: az paraya Fenerbahçede kalırım

Vederson: az paraya Fenerbahçede kalırım

Paylaş
Vederson: az paraya Fenerbahçede kalırım

"Galatasaray'a transfer olmaktansa daha az paraya Fenerbahçe'de kalırım" dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökçek Vederson, "Galatasaray'a transfer olmaktansa daha az paraya Fenerbahçe'de kalırım" dedi.

Haberin Devamı

YENİ SEZONDA OLMAYACAK

Aslında Gökçek Vederson’un ismi son günlerde pek kimsenin aklında değildi. Ancak ne zaman ki Ankaragücü cephesinden ortaya atılan iddialarda tecrübeli oyuncunun ismi geçmeye başladı, o zamanda gündeme geldi.

Böyle olunca da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Vederson ile ilgili ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Önümüzdeki sezon kadrosunu büyük ölçüde yenileyecek olan Fenerbahçe’de gönderilecek isimlerden de biri Gökçek Vederson.

Bu durum da Süper Lig’de yer alan ve bu sezon lige çıkan takımları harekete geçirdi. Ancak bunlardan bir tanesi vardı ki transfere ayrı bir boyut getirdi. O da ezeli rakip Galatasaray.

TRABZONSPOR’DAN İTİRAF

Sarı-Kırmızılılar Vederson’u kadrosuna katmak için de menajerler aracılığıyla teklifte bulundu. Ancak tecrübeli oyuncu, “Teklif için teşekkür ediyorum. Ama daha az paraya Fenerbahçe’de kalmayı tercih ederim. Şampiyon takımla yola devam etmek istiyorum” diyerek teklifi geri çevirdi.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzonspor yönetimi de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vederson ile ilgilendiklerini itiraf ederek, “Görüşmeler için sezon sonunu bekliyoruz. Etik değerlere verdiğimiz önem gereği Vederson’un sözleşmesi doluyor olmasına rağmen başta Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun tavrına göre hareket edilecektir” ifadesini kullandı.

Habertürk