Spor Vederson'a teklif

Vederson'a teklif

Paylaş
Vederson'a teklif

Gelecek yıl için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe'nin Türk vatandaşı sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'a teklifte bulundu

Transfer çalışmalarına erken başlayıp erken nokta koymak isteyen Trabzonspor, isimleri daha önceden belirlediği futbolcularla görüşmelere başladı.

Forvet ve stoper mevkiine çok kaliteli 2 takviye yapmayı düşünen Trabzonspor daha çok bonservisi elinde olan futbolcuları gündemine aldı. Trabzonspor, bu arada Fenerbahçe’nin Brezilya asıllı oyuncusu Vederson’u da gündemine aldı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Vederson'la bu hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe maçından sonra masaya oturmayı planlayan yönetimin transferi bitirme konusunda ısrarcı olacağı öğrenildi.

ÇAĞLAR'DA GÜNDEMDE

Trabzonspor'un ayrıca Denizlisporlu Çağlar Birinci'yle de görüşmelerini sürdürdüğü, kadrosuna katarak takımı güçlendirmeyi amaçladığı bildirildi.

Yurt dışında da arayışlarını sürdüren yönetimin teknik heyetin raporu doğrultusunda Hollanda’nın Maastricht takımında kiralık olarak forma giyen Christian Brüls’ü kampa davet ettiği açıklandı. Brüls'ün kamptaki durumunu görmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in beğenmesi halinde kadroya alınacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Yunus Emre SEL / TRABZON,(DHA)