Magazin Vefa gecesinde diva krizi

Vefa gecesinde diva krizi

Paylaş
Vefa gecesinde diva krizi

Alzheimer'a yakalanan sanatçı Behiye Aksoy için düzenlenecek vefa gecesi öncesi kriz yaşanıyor

‘SAHNEYE ÇIKMAM’

Haberin Devamı

10 yıl önce Alzheimer’a (bunamaya neden olan merkezi sinir sistemi hastalığı) yakalanan sanatçı Behiye Aksoy için 31 Mayıs Pazartesi gecesi Maslak’taki TIM Show Center’da vefa gecesi düzenlenecek.

Behiye Aksoy’un geceye katılıp katılmaması doktoruna bağlı. Bu arada birçok sanatçının destek vereceği geceye 10 gün kala kriz yaşandı. Geceyi organize eden Bülent Ersoy, “‘Fasl-ı Şahane’ ekibi olarak şarkı söylecektik. Ama aramız maddi nedenlerden dolayı bozuldu. Vefa gecesinde sahneye çıkmayabilirim” diye konuştu.

ARALARINA PARA GİRDİ

Bülent Ersoy’un organize ettiği geceye Sezen Aksu, Gönül Yazar, Nükhet Duru, Sibel Can, Seda Sayan, Nebahat Çehre’nin dışında ‘Fasl-ı Şahane’ ekibi de katılacaktı. Ancak ‘Fasl-ı Şahane’ ekibi para yüzünden birbirine girdi.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy’un konser başına 20 bin TL kazanırken, Seçil Heper, Samime Sanay, Muazzez Abacı’nın 4, Yaşar Özel, Zekai Tunca ve Yıldırım Bekçi’nin 1500 TL alması grupta isyan çıkarttı. Samime Sanay ile Seçil Heper ekipten ayrıldı.

Bunun üzerine Behiye Aksoy’un oğlu Ahmet Kazım, “Türk Sanat Müziği’nin yaşayan iki efsane ismi var; Müzeyyen Senar ve annem Behiye Aksoy. Umarım kriz çözülür. Annem artık onları da tanımıyor. Bülent Hanım’dan cevap bekliyoruz” dedi.