Spor Veli Kavlak hüngür hüngür ağladı

Veli Kavlak hüngür hüngür ağladı

Paylaş
Veli Kavlak hüngür hüngür ağladı

Yapılan bütün tedavilere rağmen omuzundaki sakatlığı geçmeyen Beşiktaşlı Veli Kavlak, gözyaşlarına boğuldu

Sakatlığı bir türlü geçmeyen Beşiktaş'ın yıldızı Veli Kavlak gözyaşlarına boğuldu! Tam iyileşti derken son idmanda yeniden omuzu kilitlenen Kartal’ın dinamosu Veli Kavlak, doktorlara dert yandı: Futbolu çok özledim. Ya bir daha iyileşemezsem. Ben ne yapacağım?

Haberin Devamı

Daha önce de ameliyat olduğu omzundaki ağrılara karşın Fenerbahçe derbisinde formasını giyen tecrübeli yıldızın sorunları o gün bugündür geçmedi. Geçmek bir yana artık omuz kendi kendine kilitlenmeye başladı. Hem kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık hem de İstanbul’daki bu konunun uzmanı doktorlara görünen Veli derdine çare bulamadı. MR sonuçları temiz çıkınca antrenmanlara başlayan ancak son idmanı yine tamamlayamayan Veli, son olarak daha önce sağ omzundan kendisini ameliyat eden doktora görünme kararı aldı.

MR SONUÇLARI TEMİZ

Tedavi için Almanya’ya gitmeye hazırlanan oyuncunun moralinin ise çok bozuk olduğu öğrenildi. Kariyerinin en iyi dönemini geçirirken, başına gelenlere isyan eden Veli’nin son antrenmanı terk ettikten sonra tesislerde üzüntüden ağladığı ifade edildi. MR sonuçlarında herhangi bir sorun gözükmemesine karşın omzunda başlayan kilitlenmenin bütün kolu sarması da genç oyuncuyu panikletti. Veli’nin doktorlara, “Futbol oynamayı çok özledim. Ya bir iyileşemezsem, futbola dönemezsem ben ne yapacağım?” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

BİLİC MORAL VERDİ

Oyuncusunun durumuna çok üzülen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Veli’ye moral vermek için devreye girdi. Gurbetçi yıldızla görüşen Bilic, “Sen benim en önemli oyuncumsun. Bundan sonra da sana ihtiyacım var. Git, tedavini ol, gel” derken Veli’nin de “En büyük üzüntüm şampiyonluk mücadelesinde takımı yalnız bırakmak. İçim içimi yiyor. Ama bir an önce iyileşip takıma döneceğim” yanıtını verdiği öğrenildi. (Milliyet)