Dünya Veliyi çıldırtan seks çizgi filmi

Veliyi çıldırtan seks çizgi filmi

Paylaş
Veliyi çıldırtan seks çizgi filmi

İngiltere'deki bir ilkokulda izletilen cinsel içerikli çizgi film ortalığı karıştırdı

İngiltere'deki bir ilkokulda 7 yaşındaki öğrencilere gösterilen cinsel eğitim DVD'si ortalığı karıştırdı. Channel 4 televizyonu tarafından hazırlanan cinsel eğitim paketinde yer alan DVD'nin izletildiği sınıfta 7 yaşında bir kızı bulunan anne, adeta ateş püskürerek çocuğunu okuldan aldı ve başka bir okula yazdırdı.

Haberin Devamı

Lincolnshire'daki East Wold İlkokulu'nda izletilen çizgi filmi aşırı müstehcen bulduğu için kızını okuldan aldığını belirten anne Lisa Bullivant, "Kızım çok korkmuş... Çocuklar ne görürlerse onu taklit etmeye çalışırlar. Böyle bir videonun çocuklara izletilmesinden önce okul yönetimi ebeveynlere de danışmalıydı" dedi.

'SEVİŞMEK HEYECAN VERİCİDİR'

7 yaşındaki çocukların cinsellikten zaten birşey anlamayacağı için böyle bir filmin onlara izletilmesini psikolojik ve pedagojik yönden saçma bulduğunu savunan anne, çizgi filmde adeta çocuklara nasıl seks yapılacağının gösterildiğini söyledi.

Channel 4'ün ve okul yönetiminin, çocuklara izletilmesinde sakınca görülmediğini söylediği çizgi filmde, bir çiftin yataktaki 'cilveleşmeleri' ve sevişmeleri gösteriliyor. Çizgi filmde fonda konuşan kişi ise seks yapmayı 'heyecan verici' olarak nitelendiriyor.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı