Spor Ver Ferrari'yi al Servet'i

Ver Ferrari'yi al Servet'i

Paylaş
Ver Ferrari'yi al Servet'i

Ver Ferrari'yi al Servet'i

Galatasaray ve Beşiktaş yılın takasını yapmak üzere... Yabancı transferinde istediği hedeflere ulaşamayan Galatasaray yönetiminin, Beşiktaşlı Matteo Ferrari’ye talip olduğu ortaya çıktı. Cim Bom’un, Siyah-Beyazlılar’a İtalyan stopere karşılık Servet Çetin’i önerdiği öğrenildi. Galatasaray Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’in teknik direktör Rijkaard’la yaptığı görüşmede bu takasın gündeme geldiği, Hollandalı teknik adamın, “Ferrari kaliteli bir futbolcu. Neill ile iyi ikili olurlar” demesi üzerine düğmeye basıldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Ferrari gözden çıkarıldı

Galatasaray yönetiminin de hemen Beşiktaş’la temasa geçtiği ifade edildi. Kartal’da Teknik direktör Schuster, Ferrari’ye sıcak bakmıyor. Alman hoca, Ferrari’yi Vikingur maçında kadroya almayarak tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Ayrıca Servet’in transferi Beşiktaş defansına güç katacak. Galatasaray’da yönetimin yabancı stoper araması transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Galatasaray tam gaz

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray, çalışmalarına basına kapalı yaptığı idmanla devam etti. Sakatlıkları geçen Aydın Yılmaz ve Mehmet Batdal takımla birlikte idmana çıktı. Sağ ayak aşil tendonunda ağrı hisseden Milan Baros ile sol ayağındaki problemi devam eden Çağlar Birinci çalışmalarını salonda ve fizyoterapist eşliğinde sürdürdü.

Haberin Devamı