Gündem Vergi rekortmeni kadını dünürü sokakta öldürdü

Vergi rekortmeni kadını dünürü sokakta öldürdü

Paylaş
Vergi rekortmeni kadını dünürü sokakta öldürdü

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Sölöz Beldesi'nde 73 yaşındaki Mehmet Zengin, dünürü 61 yaşındaki Hacer Yavuz'u sokak ortasında tabancayla 4 el ateş ederek öldürdü

Olay bugün saat 11.00 sıralarında Sölöz Beldesi’nde meydana geldi. Sölöz Beldesi’nde oturan ve 2010 yılında kira geliri vergisinde Orhangazi vergi rekortmeni olan Hacer Yavuz, marketten alışveriş yapıp dönerken, dünürü Mehmet Zengin ile karşılaştı. Altı yıl önce oğlunu, Hacer Yavuz’un kızı Ebru ile evlendirerek dünür olan Mehmet Zengin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle sokak ortasında tartışmaya başladı.

Mehmet Zengin belirden çıkardığı tabancayla dünürü Hacer Yavuz’a 4 el ateş ettikten sonra uzaklaştı. Göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hacer Yavuz, çevredekiler tarafından Sölöz Belediyesi’ne ait kamyonetle Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hacer Yavuz, Acil Servis’te doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Eşinin Hacer’in, dünürü tarafından vurulduğunu haber alınca oğlu Kazım ile önce olay yerine sonra da hastaneye koşan Bahtiyar Yavuz, sinir krizleri geçirdi.

43 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Bahtiyar Yavuz ile oğlu Kazım’ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Cinayetten sonra gittiği evinde jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet Zengin ilk ifadesinde eşinin 2 yıl önce rahatsızlanarak öldüğünü belirterek, "Karımın ölümüne dünürüm neden oldu" dediği belirtildi.

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)