Gündem 'Vermediler' deyip yaktı!

'Vermediler' deyip yaktı!

Paylaş
'Vermediler' deyip yaktı!

'Vermediler' deyip yaktı!

Trabzon'un Of İlçesi'nde Tamer Türkoğlu, kızlarını istediği, ancak red cevabı aldığı ailenin oturduğu daireyi yakmak istedi. Olayda yaralanan çılgın aşık, hastanede tedavi altına alındı

Haberin Devamı

Olay, geçen cumartesi günü saat 03.00 sıralarında Of İlçesi Solaklı Mahallesi Lozan Caddesi’nde meydana geldi. 4 katlı Altunkaynak Apartmanı’nın girişinde patlamayla birlikte yangın çıktı. Bu sırada üzerindeki giysileri alev almış bir kişi binadan çıktı ve kendini çay bahçesine atarak giysilerini söndürmeye çalıştı. Bu kişi, ardından yanına gelen bir bir kamyonete binerek uzaklaştı. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesi ile söndürülen yangında can kaybı olmadı ancak büyük ölçüde maddi hasar oluştu. Su ve elektrik sayaçları ile kapılar kullanılamaz hale geldi.

Olaydan sonra soruşturma başlatan polis, binadan çıkan ve giysileri tutuşan kişinin Of Devlet Hastanesi’ne başvurmadığını belirledi. Yapılan araştırma sonrasında bu kişinin Sivas nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Tamer Türkoğlu olduğu saptandı. Vücudunda yanıklar oluşan Tamer Türkoğlu, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Devlet Hastanesi önünde gözaltına alındı. Buradaki ilk tedavinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilen Türkoğlu’nun vücudunda yanıklar oluştuğu ve yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı

SEVDİĞİ KIZ VERİLMEYİNCE ÖFKELENMİŞ

Genişletilen soruşturma sonucunda, Tamer Türkoğlu’nun bir süre önce 19 yaşındaki Nurten Uzunal’ı babasından istediği, ancak “Kızım okuyacak, bu yaşta evlenemez’ yanıtını alınca da ailenin oturduğu giriş katındaki evi yakmaya çalıştığı belirlendi. Türkoğlu’nu olay sonrasında aracına alarak bölgeden uzaklaştıran kamyonet şoförü Cumhur Demir ise, yaşananlardan haberinin olmadığını, patronunun oğlu olduğu için Tamer Türkoğlu’na şoförlük yaptığını, olayın ardından da hastaneye bıraktığını söyledi. Demir, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.


Fatih TURAN/OF (Trabzon), (DHA)