Spor Veteranlar Turnuvası'ndan muhteşem final!

Veteranlar Turnuvası'ndan muhteşem final!

Paylaş
Veteranlar Turnuvası'ndan muhteşem final!

TÜFAD'ın düzenlediği 1. TÜFAD Veteranlar Turnuvası oynanan son grup maçları ve düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) düzenlediği 1. TÜFAD Veteranlar Turnuvası oynanan son grup maçları ve düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi. Pumpkin Turizm Seyahat Acentası organizasyonunda gerçekleştirilen olan turnuva Sueno Otel Side'de yapıldı. Turnuvada, TÜFAD’ın Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Giresun, Hatay, İzmir, Kırıkkale, Kayseri, Trabzon, Yalova ve Zonguldak şubeleri ile Erzurum-Rize-Samsun-Van-Erzincan şubelerinin karması olmak üzere toplam 16 takım mücadele etti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer9505","9505","201304","9505-1.jpg");
startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer9504","9504","201304","9504-1.jpg");

4’erli dört grupta tek devreli lig usulüne göre oynanan maçların ardından, A Grubu’nda Kayseri Şubesi ilk sırayı alırken; Antalya Şubesi ikinci, Yalova Şubesi üçüncü ve Diyarbakır Şubesi dördüncü oldu. B Grubu’nda ise zirvede Trabzon Şubesi yer alırken, Afyonkarahisar Şubesi ikinci, Denizli Şubesi üçüncü ve İzmir Şubesi dördüncü sırayı elde etti.

C Grubu’nu Ankara Şubesi önde tamamlarken; Başkent’in temsilcisini sırasıyla Zonguldak Şubesi , Bursa Şubesi ve Erzurum-Rize-Samsun-Van-Erzincan şubelerinin karması izledi. D Grubu’nda ise en tepede Eskişehir Şubesi yer aldı. Giresun Şubesi ikinciliği elde ederken, Kırıkkale Şubesi üçüncü ve Hatay Şubesi dördüncü oldu.

Türk futbolunun efsane isimleri anısına verilen ödüllerle birlikte TÜFAD camiası bir kez daha büyük bir vefa örneği sergiledi. Turnuvanın en golcü futbolcusuna verilen Metin Oktay Ödülü’nü attığı 9 golle Kayseri Şubesi’nden Mehmet Aşık kazandı. En centilmen oyuncu için verilen Lefter Küçükandonyadis Ödülü’nün sahibi Diyarbakır Şubesi’nden Bekir Gül olurken, turnuvanın en değerli oyuncusu için belirlenen Yusuf Tunaoğlu Ödülü’nü İzmir Şubesi’nden Mustafa Ferit Acar elde etti.

En az gol yiyen kaleci için verilen Arif Peçenek Ödülü, kalesinde 2 gol gören Eskişehir Şubesi’nden Erdal Albayrak’ın oldu. Turnuvanın en iyi antrenörü için verilen Adnan Süvari Ödülü’nü Ankara Şubesi’nden Mete Işık ile Feridun Köse ortaklaşa alırken; turnuvanın en centilmen yöneticisi için sunulan Özhan Canaydın Ödülü’nün sahibi Antalya Şubesi’nden Halil Yapıcı oldu.

Haberin Devamı