Bilim - Teknoloji Viber'deki Youtube videoları uygulama içinden izlenebiliyor
Paylaş
Viber'deki Youtube videoları uygulama içinden izlenebiliyor

Son Viber güncellemesi ile Youtube videoları uygulama içinden izlenebiliyor. İşte güncellemenin detayları

Piyasada birçok mesajlaşma uygulaması bulunuyor. Ancak kullanıcı sayısı da oldukça fazla olduğu için bu kadar farklı alternatif hayatta kalmayı başarıyor. Hatta gayet güzel özelliklerini kullanıcılarla buluşturuyorlar. Bunlardan birisi de Viber.

Whatsapp ve Facebook Messenger’in sahip olduğu özelliklere daha önce sahip olan uygulamaya yeni bir özellik geldi. Son Viber güncellemesi ile Youtube videoları uygulama içinden izlenebiliyor.

VİDEOLAR UYGULAMA İÇİNDEN İZLENEBİLİYOR


Akıllı telefonlarda bazı bağlantılar, eğer o telefonda yüklü uygulamaları varsa, gönderilen platformdan kendi uygulamalarına atlıyor. Bu da bazı yavaş çalışan telefonlarda zaman kaybına yol açıyor. Güncelleme sonrası Viber üzerinden mesajlaşanlar birbirlerine Youtube video bağlantısı attıklarında, bu videoları uygulama içinden izleyebilecekler.

BU ÖZELLİK WHATSAPP'TA YOK


Konuşma penceresi içinde video izleme ikonuna dokunulduğunda, duraklatma, ileri sarma ve tam ekran yapma ikonları beliriyor. Böylelikle uygulama içinden video izlemek kolaylaşıyor. Facebook’un Messenger ve Instagram uygulamalarında buna benzer özellikleri bulunuyor. Uygulama içinde alınan bağlantılar, uygulama içinde açılıyor. Ancak Viber ile kıyaslandığında Whatsapp’ın şimdilik böyle bir özelliği bulunmuyor.

Viber kullanıyorsanız güncellemenin uygulamaya geldiğini hatırlatalım. Uygulama iOS, Android ve PC’de bulunuyor.

Yeni ResidentEvil oyunu, ResidentEvil 7’den farklı olabilir

Haberin Devamı