Türkiye (Son Dakika) Vicdan azabı duyunca işlediği cinayeti itiraf etti

Vicdan azabı duyunca işlediği cinayeti itiraf etti

Paylaş
Vicdan azabı duyunca işlediği cinayeti itiraf etti

Isparta'da cezaevinde hükümlü olarak bulunan bir kişi Bodrum Başsavcılığına gönderdiği mektupta, 2011 yılında evinin bahçesinde ölü bulunan iş adamı Mehmet Çömez'i kendisinin öldürdüğünü itiraf etti

Alınan bilgiye göre, temmuz ayında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına mektup gönderen Isparta’da cezaevinde hükümlü M.K, 2 yıl önce Bodrum’da ölü bulunan iş adamı Mehmet Çömez’i kendisinin öldürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Mektubunda olay nedeniyle vicdan azabı çektiğini ifade eden M.K, Çömez’i aralarında çıkan tartışmanın ardından öldürdüğünü, daha sonra kaçtığını anlattı. Bunun üzerine dosyayı yeniden açarak inceleyen adli makamlar, M.K’yı Isparta’dan Bodrum’a getirerek olay yerinde tatbikat yaptırdı. Burada da suçunu itiraf eden M.K, tekrar Isparta Cezaevine gönderildi.

Olay Bodrumlu iş adamı Çömez, 20 Temmuz 2011’de evinin bahçesinde yakınları tarafından ölü bulunmuştu. Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez’in de kuzeni olan Mehmet Çömez’in cesedinde İzmir Adli Kurumu’nda yapılan otopside cinayete dair bir bulguya rastlanmamıştı. Çömez, daha sonra Bitez Belde Mezarlığına defnedilmişti.

AA