Gündem Vicdanlı hırsız!

Vicdanlı hırsız!

Paylaş
Vicdanlı hırsız!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, balkondan girdiği evde 12 yaşındaki bir kız çocuğunu elleri, ayakları ve ağzını bantlayarak etkisiz hale getiren zanlı, bilgisayar ve cep telefonunu çaldı. Zanlının, astım hastası olduğunu öğrendiği kızın elleri, ayakları ve ağzındaki bantı söktükten sonra balkondan atlayarak evden kaçtı.

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde, balkondan girdiği evde 12 yaşındaki bir kız çocuğunu ellerini ve ağzını bantlayarak etkisiz hale getiren zanlı, bilgisayar ve cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Anıt Sokak’taki evlerinde tek başına bulunduğu sırada uyuyan 12 yaşındaki K.D, içeriden seslerin gelmesi üzerine uyandı. Evin içinde tanımadığı bir kişiyi karşısında gören K.D, korkarak çığlık attı. Bunun üzerine K.D, zanlı tarafından elleri, ayakları ve ağzı bantlanarak etkisiz hale getirildi. Küçük kız çocuğu, evde bulunan bir adet cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı alan zanlıdan, evden çıkacağı sırada işaretlerle ağzını açmasını istedi. Zanlının ağzındaki bantı çıkardığı kız çocuğu, kendisinin astım hastası olduğunu bu nedenle kendisini yeniden bantlamamasını talep etti. Bunun üzerine bağırmaması şartıyla çocuğun ellerini ve ayaklarını çözen zanlı, hızla evin balkonundan atlayarak kaçtı.

Haberin Devamı

K.D, zanlının evden ayrılmasının ardından komşularına giderek, oradan annesi E.D ve polisi telefonla arayarak durumu bildirdi. Çocuğun ihbarının ardından güvenlik güçleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.