Magazin Victoria çantalarına servet ödemiş

Victoria çantalarına servet ödemiş

Paylaş
Victoria çantalarına servet ödemiş

İngilizlerin moda ikonu Victoria Beckham'ın, çanta koleksiyona 1 milyon sterlin harcadığı ortaya çıktı

Kullandığı aksesuarlar, saç modelleri, gözlük, ayakkabı ve çantaları ile milyonlarca kadının moda ikonu olarak gördüğü Victoria Beckham’ın, yüz gerdirmek yerine marka çantaları almayı tercih ettiği belirtildi.

Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, cesur giyim tarzı ve ilginç giysileriyle şov dünyasına ilk girdiği günden itibaren her defasında tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Victoria Beckham'ın, çanta kolleksiyona 1 milyon sterlin harcadığı öne sürüldü.

Victoria Beckham'ın çantalara olan düşkünlüğünü ‘tablo toplayan sanat kolleksiyoncuları’na benzeten gazete, Victorya'nın aynı markadan her biri 42 bin sterlin değerinde olan çantaların bütün renklerinden birer tane alma alışkanlığı olduğunu yazdı.

Hermes, Marc Jacobs gibi dünyaca ünlü imzalardan başka el çantası kullanmadığı belirtilen Victoria Beckham'ın, 1 memurun yıllık maaşına eş değerinde çantalara sahip olduğu kaydedilen haberde, eşi David Beckham’ın, kendisine yeni yıl hediyesi olarak 80 bin sterlin değerinde, kilit düğmesi pırlanta olan Hermes marka bir çanta aldığı ifade edildi.

Aynur TATTERSALL/LONDRA (DHA)

Haberin Devamı