Spor Vidal Juve'yi uçurdu

Vidal Juve'yi uçurdu

Paylaş
Vidal Juve'yi uçurdu

Devler Ligi B Grubu mücadelesinde, evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ağırlayan Juventus, rakibini 3-1'lik skorla devirdi

Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray’ın da yer aldığı B Grubu’nda mücadele eden Juventus, 5’inci karşılaşmasında Kopenhag’ı, 3-1’lik skorla devirdi. Juventus Arena’daki karşılaşmaya, taraftarının desteğiyle daha istekli başlayan Juve, mücadelenin ilk anlarından itibaren rakibine üstünlük kurmayı başardı. Oyunun ilerleyen bölümlerine doğru maçı rakip kalenin önüne yıkmayı başaran Siyah-Beyazlılar, 29’uncu dakikada Vidal’in penaltıdan attığı golle üstünlüğü yakaladı: 1-0. Bu sayının ardından iki takımın da yüzde yüzlük pozisyonları değerlendirememesi üzerine, taraflar oyunun ilk bölümünde soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti. İkinci yarıya daha istekli bir oyun sergileyerek başlayan Kopenhag, 56’da Olof Mellberg’in golüyle tabelada dengeyi getirdi: 1-1. Beraberlik sayısının ardından rakibinin üzerine daha fazla gitmeye çaba harcayan Juve, 61’de Arturo Vidal’in yine penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-1’e taşıdı. Bu golün ardından rakip kaleyi abluka altına almayı sürdüren ev sahibi ekipte yine sahneye Vidal çıktı ve 63’te kendisinin ve takımının 3. golünü attı: 3-1. Oyunun kalan dakikalarında skoru değiştirecek başka pozisyon olmayınca maç 3-1’lik skorla tamamlandı.

GRUPTA İKİNCİ SIRADA


Evinde Kopenhag’ı 3-1’lik skorla devirmeyi başaran Juventus, gruptaki puanını 6’ya çıkarttı ve lider Real Madrid’in ardından ikincilik koltuğuna yerleşti. Siyah-Beyazlılar, gruptaki son karşılaşmasında, Galatasaray’a konuk olacak.

Haberin Devamı