Spor Vieira'nın 2. Ada macerası

Vieira'nın 2. Ada macerası

Paylaş
Vieira'nın 2. Ada macerası

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Inter'de forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Patrick Vieira'yı kadrosuna dahil etti

Manchester City, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter’in formasını giyen 33 yaşındaki Patrick Vieira’yı 6 aylık bir sözleşmeyle renklerine bağladı. Yapılan anlaşmada, İngiliz kulübün sözleşmeyi uzatma hakkı da bulunuyor.

İtalyan teknik adam Roberto Mancini’nin kulübün başına geldikten sonra yaptığı ilk transfer olan Viera, Cannes, AC Milan, Juventus, Inter formaları giymiş, Arsenal ile 3 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Vieira ile Inter’de 3 sezon birlikte çalışıp üç İtalya şampiyonluğu yaşayan Mancini de transferin ardından kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Vieira’nın üst düzey bir futbolcu olduğunu belirterek, "Kendi çağının büyük oyuncularından. O beni ve ekibimi, daha da önemlisi Premier Lig’i biliyor. Buraya alışmak için fazla zamana gereksinim duymayacak" dedi.

Patrick Vieira’nın, Haziran ayında Güney Afrika Cumhuriyeti’ndeki 2010 Dünya Kupası’na katılacak olan Fransa Milli Takımı’nda yer almak istediği ifade edildi.

Haberin Devamı