Magazin 'Villa meselesi yalandır'

'Villa meselesi yalandır'

Paylaş
'Villa meselesi yalandır'

'Villa meselesi yalandır'

Azerbaycan haber ajansı “Azadlıq”, Azeri bir milletvekilinin oğlunun, oyuncu Saadet Işıl Aksoy’a gönlünü kaptırdığı ve Bakü yakınlarında 460 bin TL’lik bir villa hediye ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

İŞTE SAADET IŞIL AKSOY'UN YALANLADIĞI O İDDİA!

Çıkan haberde ayrıca vekil oğlunun villanın anahtarlarını Bodrum’da Saadet Işıl Aksoy’a verdiği iddiası da yer aldı. Haber ajansının iddiasının gazetelerde yer alması üzerine şaşkına dönen Aksoy, çok üzüldüğünü, hayatında ilk kez böyle bir haberle basında yer aldığını söyledi.

Hurriyet'in haberine göre Aksoy, “Böyle bir insanı hiçbir şekilde tanımıyorum. Ne görmüşlüğüm, ne tanışıklığım ne de böyle bir insanla ilgili bu habere kadar bir bilgim var. Çok ağır bir suçlama” açıklamasını yaptı.

Böyle bir haberle gündeme gelmeyi hiç istemediğini de vurgulayan Aksoy, “İlk kez böyle bir şey yaşıyorum o yüzden çok şaşkın ve üzgünüm. Bu haberi yapan Azerbaycan’daki gazeteye pazartesi günü dava açıyorum. Bu sene ne Bodrum’a ne de Azerbaycan’a gittim. Nasıl olabiliyor da anahtar teslim etti diye yazabiliyorlar. Hakkımı arayacağım kimse beni bu şekilde bir haberin içine alamaz” dedi.

Haberin Devamı