Gündem Villasever müdire

Villasever müdire

Paylaş
Villasever müdire

Eşi de kendisi gibi memur olan vergi müdiresi Züleyha Polat'ın İzmir ve Diyarbakır'da birer evi, Tekirdağ'da 2 villası ile 3 villada hissesi, Ankara'da ise bir arsası bulunduğu ortaya çıktı

Tekirdağ’da Süleyman Paşa Vergi Dairesi Müdiresi Züleyha Polat’ın (36), 2008’de arazi karşılığında müteahhitten aldığı lüks villayı 180 bin TL’ye sattığı, satışı 10 bin TL göstererek vergi kaçırdığı iddia edilmişti. Maliye Bakanlığı Züleyha Polat hakkında soruşturma başlatmıştı.

Haberin Devamı

GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü’nde memur olan Muharrem Polat ile evli olan 1 çocuk annesi Züleyha Polat’ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Züleyha Polat’ın adına kayıtlı olan taşınmazlar Gelirler İdaresi Başkanlığı’na geçen yıl yaptığı mal beyanında da yer aldı.

Beyana göre Züleyha Polat’ın 1994’te İzmir’de aldığı bir dairesi, 2004’te görevli olduğu Diyarbakır’da TOKİ’den aldığı bir evi, 2005’te düğün takıları ile aldığını açıkladığı Ankara’da 500 metrekarelik arsası var.

EŞİNİN ADINA MAL YOK

Vergi müdiresinin ayrıca Tekirdağ’da 2007’de aldığı, biri deniz kenarında 2 villası olduğu, 3 villada da yüzde 50 hissesi bulunduğu belirlendi. Mal beyanlarında Züleyha Polat’ın eşinin adına kayıtlı mal varlığının olmaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ferhat AKGÜN/DHA