Spor Vitesse'de Onur Kaya rüzgârı

Vitesse'de Onur Kaya rüzgârı

Paylaş
Vitesse'de Onur Kaya rüzgârı

Hollanda Birinci Ligi'nde (Eredivisie) Vitesse, Heracles'i 2-1 yenerken, goller Onur Kaya'dan geldi

Antalya Belek kampından Hollanda'ya sakat olarak dönen Sinan Kaloğlu'ndan yoksun olarak Heracles Almelo karşına çıkan Vittese, üç puanı 69.dk (0-1) ve 78.dakikalarda (0-2) Onur Kaya'nın attığı gollerle buldu.

Onur Kaya, attığı gollerle takımını galibiyete taşırken, aynı zamanda Ocak 2007 tarihinden beri Hollanda Eredivisie'de gol atamama şansızlığını da kırmış oldu.

Ev sahibi takım maçın 85'inci dakikasında Steur'ün ayağından kazandığı golle aradaki farkı bire indirirken, kalan diğer dakikalarda başka gol olmadı (1-2).

ONUR KAYA: BENİM İÇİN İYİ BİR GECEYDİ

Maç sonrasında açıklama yapan Kaya, "Benim için iyi bir geceydi. Takım olarak kötü bir futbol oynadığımız söylenemez. İlk yarıda yakaladığımız iki gol pozisyonunu değerlendiremedik.

Fakat ikinci yakaladığımız gol fırsatlarını iyi değerlendirdik diye düşünüyorum. Atılan iki golde benim imzamın olması tabii ki beni daha da çok sevindiriyor. Bu gollerle şansızlığımı da kırmış oldum" dedi.

Vitesse, 18 takımın mücadele ettiği Hollanda Birinci Ligi Eredivisie'de oynadığı 19 karşılaşma sonrasında topladığı 21 puanla 9'uncu sırada yer alıyor.

Fatih Özyar/ALMELO (DHA)

Haberin Devamı