Yaşam Vizyonda 5 yeni film

Vizyonda 5 yeni film

Paylaş
Vizyonda 5 yeni film

Bu hafta 5 yeni film sinemaseverlerle buluşacak

Luc Besson’un yönettiği, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur ile Volkan Severcan’ın seslendirdiği animasyon film "Arthur: Maltazar’ın İntikamı/Arthur and the Revenge of Maltazard", Arthur’un maceralarını anlatıyor.

Filmin, orijinal seslendirmelerini Reddie Highmore, Mia Farrow, Ronald Crawford Robert Stanton, Penny Balfour ve Fergie gibi dünya starları yapı.

ANNESİ YUNAN TANRISI OLAN ÇOCUĞUN HİKAYESİ

Chris Columbus’un yönettiği ve Logan Lerman, Uma Thurman, Rosario Dawson ile Pierce Brosnan’nun oynadığı, "Percy Jackson ve Olimposlular Şimşek Hırsızı/Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief", annesi Yunun tanrısı olan bir çocuğun hikayesini anlatıyor.

Rick Riordan’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmde, babası mitolojik Yunan tanrısı Poseidon, annesi ise sıradan bir insan olan Percy adındaki genç, zorlu bir mücadeleye girer.

AŞK İKİLEMİ

Lone Scherfig’in yönettiği ve Peter Sarsgaard, Olivia Williams, Carey Mulligan ile Emma Thompson’nun oynadığı "Aşk Dersi/An Education", genç bir kızın yetişkinliğe geçme sürecini anlatıyor.

1960’ların savaş sonrası İngilteresinin mutaassıplıktan, özgür ruhlu bir sürece geçtiği zaman diliminde cereyan eden film Londra'da geçiyor.

VAMPİRLER GERİ DÖNDÜ

Park Chan-Wook’un yönettiği ve Song Kang-Ho, Kim Ok-Bin, Kim Hae-Sook ile Shin Ha-Kyun’un oynadığı "Kan Arzusu/Thirst", korku filmi sevenlere hitap ediyor.

2009 Cannes Jüri Ödüllü alan filmin konusu özetle şöyle: "Hayatın değerli olduğuna inanan rahip Sang-hyun, insanların ölümcül bir virüsten kurtarılmasına yardım etmek amacıyla gizli bir aşı geliştirme araştırmasında gönüllü denek olur.

Fakat deney sırasında virüsün kendisine de bulaşmasıyla ölür. Rahibin bedenine kan nakli yapılır ve rahip bu kan sayesinde mucizevi bir şekilde yeniden hayata döner. 500 denek içinde hayatta kalmayı başaran tek kişi o olur. Fakat niteliği tanımlanamayan bu kan onu artık bir vampire dönüştürmüştür."

KURT ADAM EFSANESİ

Joe Johnston’un yönettiği ve Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt ile Hugo Weaving’in oynadığı "Kurt Adam/The Wolfman", lanetlenmiş adam efsanesini beyaz perdeye tekrar taşıyor.

Birbirinden değerli oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerini çeken filmin konusu şöyle: "Lawrence Talbot’un çocukluğu annesinin öldüğü gece sona erer. Blackmoor’daki Viktorya tarzı malikaneden bir gece vakti ayrılır ve olanları unutmak için onlarca yıl buradan uzak durur.

Talbot, bu korkunç yapbozun parçalarını teker teker birleştirdiği sırada, dolunayda insanları kurt adama dönüştüren eski bir lanetten haberdar olur. Talbot, en korkunç ve ürkütücü kabuslardan fırlayan canavar tarafından ısırılır ve böylece karanlık yönü açığa çıkar."

Haberin Devamı