Spor 'Vodafone Arena' tabelaları değiştirildi

'Vodafone Arena' tabelaları değiştirildi

Paylaş
'Vodafone Arena' tabelaları değiştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Arena isimlerini stadyumlardan kaldıracağız" açıklamasının ardından Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı Vodafone Arena tabelası, Vodafone Park olarak değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Önder İmam Hatipliler Derneği'nce düzenlenen, İmam Hatip Gençlik Buluşması'nda yaptığı konuşmada, stadyumlarda "Arena" ifadesine karşı olduğunu belirterek, şunları kaydetmişti: "Arena değil, burası stadyum. Arenalara karşıyım. Arenalarda neler yaptıklarını geçmişte biliyorsunuz değil mi? İnsanları kimlere parçalatırlardı malum. Biz arenalara karşıyız ve Bakan'a da talimatı verdim, arena isimlerini stadyumlardan kaldıracağız. Ne demek arena? Bizim dilimizde böyle bir şey yok. Açın arena kavramına, manası, anlamı nedir ona bakın. Öyleyse böyle bir şey olamaz." demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " 'Arena' isimlerini stadyumlardan kaldıracağız" açıklamasının ardından adı değiştirilen "Vodafone Arena" stadında ışıklı tabelalar da değiştirildi. Stadın çevresindeki tabelalardaki "arena" yazıları söküldü yerine"park" yazıldı.

Haberin Devamı