Ekonomi Vodafone, Pegasus'la uçuruyor

Vodafone, Pegasus'la uçuruyor

Paylaş
Vodafone, Pegasus'la uçuruyor

Vodafone, Pegasus Havayolları işbirliğiyle gerçekleştirdiği Cep Fly tarifesini tanıttı

Yeni tarife Cep Fly Cep telefonu operatörü Vodafone ile havayolu şirketi Pegasus, ‘konuştuğun kadar uç’ devri başlattı.

Haberin Devamı

Yapılan işbirliği çerçevesinde yeni tarifeleri Cep Fly’ı tanıtan Vodafone Türkiye İcra Başkanı Serpil Timuray, Cep Fly ile konuşulan süre boyunca uçuş puanı kazanılacağını, puanların Pegasus’un tüm uçuşlarında kullanılabileceğini aktardı.

Timuray, “Müşterilerimizin en büyük ihtiyacı hızlı iletişim ve hızlı ulaşım. Yaptığımız işbirliği, bu ihtiyaçları karşılamayı hedefliyor” dedi.

UZUN VADELİ İŞBİRLİĞİ

Vodafone ile birlikteliğin bir kampanya değil, uzun vadeli işbirliği olduğunu vurgulayan Pegasus Başkanı Ali Sabancı da projenin, şimdiye kadar yapılanlar arasında ilk sıraya yerleşeceğini söyledi.

“4 yıl evvel 3 bin misafir taşıyorduk, bugün 20 bin kişi taşıyoruz. 2010 ortasında da 22 bine çıkacak” diyen Ali Sabancı, Vodafone ile farklı hizmetler sunmaya devam edeceklerini bildirdi. Ali Sabancı, hedef abone sayısı konusunda ise “Bize öyle rakamlar söylediler ki inanamadık” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

HAZİRANDA 6 YENİ ROTA

Ali Sabancı, Pegasus Havayolları olarak yurt içinde 18, yurt dışında 16 destinasyona (yön) uçuş gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ali Sabancı, 3 yıldır Orta Doğu uçuşlarıyla ilgili olduklarını ancak uçuşların, Türkiye ve söz konusu ülkeler arasındaki ikili anlaşmalara göre düzenlendiğini kaydederek şöyle devam etti: “Haziran ortasında ilk Orta Doğu destinasyonumuz var. 2010 yazında 6 yeni destinasyon daha olacak. Bunların 5 tanesi Türkiye’nin batısında, 1 tanesi Orta Doğu’da.”

ARADIĞININ YÜZDE 5'İ KADAR PUAN

Vodafone’un yeni tarifesi Cep Fly, faturalı hatlarda 25 liraya her yöne 240 dakika, faturasızda da Vodafone’lularla 15 dakikası, diğer yönlerde 3 dakikası 40 kuruşa konuşturuyor.

Cep Fly, yurtiçi tüm arama ve mesaj gönderiminin yüzde 5’i kadar lira değerinde Uçuş Puan kazandırıyor. Kampanyaya katılan herkese 10 liralık puan hediye ediliyor. Ayrıca, uçuşlarda da bilet tutarının yüzde 1.5’i kadar ek puan kazanılıyor.