Spor Voleybolda şampiyon Fenerbahçe

Voleybolda şampiyon Fenerbahçe

Paylaş
Voleybolda şampiyon Fenerbahçe

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi play-off finali 3. maçında Arkasspor'u 3-0 yenerek seride durumu 3-0 yapan FB, 2010-2011 sezonu şampiyonu oldu

Oldukça çekişmeli geçen ilk sette başa baş bir mücadele sergilenirken, özellikle hakeme itirazları nedeniyle Agamez'in oyundan çıkarılması, Arkasspor'un düzenini bozdu ve Fenerbahçe bu bölümü 25-19 kazandı.

Haberin Devamı

İkinci sete iyi başlayamayan Arkasspor, savunmada sıkıntılar yaşarken, Fenerbahçe blokları karşısında da bekleneni veremedi. Oldukça başarılı bir savunma ortaya koyan Fenerbahçe, seti 25-17 alarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sette de rakibine şans tanımayan Fenerbahçe, 25-15 kazanarak, maçı ve seriyi 3-0'a getirip, sezonu şampiyon tamamladı.

HARİKA BİR OYUN

Maç sonu açıklama yapan Fenerbahçe Asbaşkanlarından Abdullah Kiğılı, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, harika bir oyunla şampiyonluğa ulaştıklarını ifade etti.

Kiğılı, ’’Benim için çok heycanlı bir maç oldu. Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ama harika bir oyunla şampiyon olduk. Final Four’a kalamadığımız için üzgünüz ama seneye daha iyi bir takımla Final Four’a kalacağımıza inanıyorum. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haberin Devamı

2'DE 2 YAPTIK

Bir diğer Asbaşkan Ali Koç ise Bayan Basketbol Takımımızın şampiyonluğunun ardından Erkek Voleybol Takımımızın şampiyonluğu ile 2'de 2 yaptıklarını belirtti.

Ali Koç, ''Geçen hafta bayanlarımız basketbolda şampiyon oldu. Hafta içi U15 Futbol Takımımız şampiyon oldu. Bugün burada Erkek Voleybol takımımız şampiyonluğa ulaştı. 2'de 2 yaptık. İnşallah devamı gelecek'' dedi.

MAÇIN KARNESİ

SALON:
Burhan Felek

HAKEMLER: Nihat Ermihan, Temel Öneri

FENERBAHÇE: Kemal, Milijkovic, Arslan, Emre, Coskovic, Marshall (Serkan, Cengizhan, Soner)

ARKASSPOR: Agamez, Burutay, Burak, Hüseyin, Beszaros, Ahmet (Nuri, Andaç, Emin, Bülent)

SETLER: 25-19, 25-17, 25-15

SÜRE: 70 Dakika (25, 23, 22)