Spor Volkan Demirel: Başakşehir maçını kazanamazsak işimiz biter

Volkan Demirel: Başakşehir maçını kazanamazsak işimiz biter

Paylaş
Volkan Demirel: Başakşehir maçını kazanamazsak işimiz biter

Karşılaşmanın ardından takıma konuşma yapan isimler, kaptanlar Volkan Demirel ile Mehmet Topal oldu. Kaptanlar, Başakşehir maçını hedef göstererek, "Bu maçı kanamazsak işimiz biter" diye takım arkadaşlarını motive etmeye çalıştı

İki oyuncu, çok kötü bir futbol oynadıklarını söyleyerek konuşmaya başladı.

"BU ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLMAMIZ ZOR"



Volkan ve Mehmet, “Bu şekilde şampiyon olmamız çok zor. Bir an önce ayağa kalkmamız gerekiyor. Başakşehir maçı artık bizim için hem son şans hem de final niteliğinde bir mücadele olacak. Kaderimiz bu maçla çizilecek. Eğer bu maçı kazanamazsak, bu kötü durumdan asla çıkamayız. Bir anlamda işimiz biter. Bir an önce kenetlenelim ve bu maçı kazanmak için sahaya çıktığımızda her şeyimizi ortaya koyalım” ifadelerini kullandı.



ADVOCAAT’IN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ



Deneyimli teknik adam, Adanaspor’un son Başakşehir maçında sergilediği performans sonrası futbolcularına, “Sakın rakibin puan tablosundaki durumuna bakıp onları küçümsemeyin. Adanaspor’un oyun kurmasına izin vermeyin. Sahada patron siz olun” uyarısında bulunmuştu. Advocaat, yardımcıları Cor Pot ile Mario Been’in rakiple ilgili analizlerini de öğrencileriyle paylaşmıştı.


Tecrübeli çalıştırıcı maçtan önce soyunma odasındaki son konuşmasında ise, “Rakip kim olursa olsun artık sizin tam konsantre bir şekilde 90 dakikayı tamamlamanızı istiyorum. Manchester United’a karşı nasıl oynadıysanız, Adana karşısında da aynı disiplini istiyorum” dediği öğrenildi. Ancak Hollandalı çalıştırıcının korktuğu başına geldi ve Adana karşısında çok kritik 2 puanlık kayıp yaşandı.

Haberin Devamı