Spor Volkan Demirel'den Ersun Yanal'a gönderme!

Volkan Demirel'den Ersun Yanal'a gönderme!

Paylaş
Volkan Demirel'den Ersun Yanal'a gönderme!

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli eldiven "Gelen hocalar Aykut Kocaman'ın sistemi sayesinde başarılı oldu. Ersun Yanal'ın döneminden bahsediyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Sarı-Lacivertli takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi.

İşte Volkan Demirel'in sözleri:

"Futbol takımında sezon başı belli planlamalar yapılır. Kaleci transferi gayet normal. Fabiano ile de çok güzel bir çalışmamız olmuştu. Hangimiz daha iyiyse formayı o giyecektir. Benim için önemli olan bana görev verildiği takdirde Fenerbahçe formasına layık olabilecek şekilde oynamaktır. Zamanında yedek kaldım, yedek kalırsam sorun etmem.

ERSUN YANAL'A GÖNDERME


Aykut Kocaman çok değer verdiğim bir hoca. Kocaman'ın buraya gelmesi bizim için büyük avantaj. Malum bugün 3 Temmuz. Her şeyin içinde Aykut Kocaman var. Aykut hocanın kurduğu sistem vardı. Gelen hocalar Aykut Kocaman'ın sistemi sayesinde başarılı oldu. Ersun Yanal'ın döneminden bahsediyorum. Aykut hocayla beraber yaşadığımız başarıları tekrarlamak istiyoruz.

OZAN'I BENFICA İSTEDİ


Ozan'ı Benfica gibi takım istedi. Çok ciddi rakamlar verdiler. Kendisine 'Adam gibi top oynasan nerelere gidersin Ozan' dedim. Kafayı sahaya verdiği takdirde çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Biz de zamanında yanlışlar yaptık. Genç kardeşlerimize destek veriyorum."

Haberin Devamı