Spor Volkan Demirel: Hedef 18'de 18

Volkan Demirel: Hedef 18'de 18

Paylaş
Volkan Demirel: Hedef 18'de 18

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, "Her maça final gözüyle baktığımız için 18'de 18 galibiyet almak istiyoruz" diye konuştu

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan, ligin ilk yarısında takım olma yolunda ilerlediklerini şu anda ise her şeyiyle ayakları yere basan, ne yaptığını bilen bir ekip olduklarını söyledi.

Kupada Yeni Malatyaspor yenilginin ardından yapılan Antalya kampının çıkışı başlattığını belirten Volkan, "Antalya ve Trabzon zaferlerinin getirdiği istekle diğer maçları kazandık. Çok zor ama her maça final gözüyle baktığımız için 18'de 18 galibiyet almak istiyoruz'' dedi.

İtalya kampının yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan Volkan, "Oyuncuların bu kadar birbiriyle sohbet ettiği, 'Kötüyüz, kalkıp devam etmeliyiz' gibi konuşmaların olduğunu görmemiştim. Herkes elinden geleni yapmak istediği için Fenerbahçe buralara gelmiştir" diye konuştu.

Milli maç arasının tam zamanında olduğunu vurgulayan Volkan, "Ağır maçlardan çıktık. En iyi şekilde kendimizi toparlayarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz'' ifadesini kullandı.

Türkiye'nin 29 Mart Salı günü Avusturya ile yapacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı için dün A Milli Takım kadrosuna katılan Volkan, istenmeyen sonuçlar alsalar da hedeflerinden kopmadıklarını kaydetti.

Volkan, ''Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz. Türkiye orada olması gereken bir ülke. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Almanya ve Azerbaycan yenilgileri ufak kazalardı, bizi yolumuzdan saptırmadı'' dedi.

Haberin Devamı