Spor Volkan Demirel yedek mi kalacak? Aykut Kocaman açıkladı

Volkan Demirel yedek mi kalacak? Aykut Kocaman açıkladı

Paylaş
Volkan Demirel yedek mi kalacak? Aykut Kocaman açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kalesinde devir teslim zamanı geldi. Sarı-Lacivertli takımın kalesini artık yeni transfer Kamerunlu eldiven Carlos Kameni koruyacak.

Hazırlık maçlarındaki kötü performansının ardından Volkan Demirel’deki düşüş devam ediyor. Göztepe maçında yediği hatalı golle maçın dengelenmesine sebep olan Volkan yedek kulübesine çekiliyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman hafta sonu Ülker Stadı’nda oynayacak Trabzonspor maçında kaleyi Kameni’ye teslim etmeyi planlıyor.

"ŞAMPİYONLUK BASİT GOL YEMEMEKTEN GEÇİYOR"


Kocaman, Göztepe maçından sonra yaptığı açıklamada, “Biz şampiyon olacağız. Ancak şampiyonluk basit gol yememekten de geçiyor” diyerek, Volkan’ın kulübeye çekileceğinin sinyalini vermişti.

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe ile berabere kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. Kocaman, maçın başından sonuna kadar Fenerbahçe taraftarını adeta çileden çıkartan ve sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden olan Volkan Demirel hakkında da "yedek kalabilir" mesajı verdi.

İşte o açıklaların satır başları:

“İlk 9 hafta şampiyonluğa oynayacak takımlarla oynayacağız. 2 puan kayıpla başladık. Harika bir golle başladık. Topa temas etmeden gol yedik. İlk yarı öne geçmek için yeterli üretkenliği sağlayamadık. 2. yarı öne geçme şansı yakaldık. Yine tahlisiz gol. 5-10 dakika düzenli şekilde giderken son 15 dakika şuursuzca hatların bozulması sıkıntılıydı”

"STOPER KONUSUNDA EKSİĞİZ"


“Bu dönemde bu oyuncuların hem takıma katılması uyum süreci geçirirken puan kayıplarının az olması temennimizdi. Çok önemli 2 oyuncu aldık. Bir şey söylemek erken. Stoper konusunda eksiğiz”

VOLKAN DEMİREL CEVABI


Kalede bir değişiklik olacak mı? sorusuna Aykut Kocaman; “Bunu her pozisyon için düşüneceğiz” ifadelerini kullandı”

Haberin Devamı