Spor Volkan Demirel'in cezası belli oldu!

Volkan Demirel'in cezası belli oldu!

Paylaş
Volkan Demirel'in cezası belli oldu!

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta disipline aykırı davranışlardan dolayı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e 3 maç ceza verildi

PFDK'nın verdiği cezalar:

Haberin Devamı

1- Fenerbahçe A.Ş.’nin 25.08.2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Galatasaray A.Ş. Süper Kupa müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada, Fenerbahçe A.Ş.’nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 100.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirilmesi suretiyle Fenerbahçe A.Ş.’nin toplam 120.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada, Fenerbahçe A.Ş. sporcusu Volkan Demirel’in rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men cezası ve 17.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada, Fenerbahçe A.Ş. idarecisi İlhan Ekşioğlu’nun rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

Haberin Devamı

2- Galatasaray A.Ş.’nin 25.08.2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray. Süper Kupa müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 150.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada, Galatasaray A.Ş.’nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 100.000.-TL para cezasıI ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle Galatasaray A.Ş.’nin toplam 250.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.