Spor Volkan kimleri kastetti?

Volkan kimleri kastetti?

Paylaş
Volkan kimleri kastetti?

Volkan kimleri kastetti?

Volkan'ın 'Bazı arkadaşlar kendini sahaya veremiyor' sözleriyle Bekir, Cristian, Mehmet Topuz ve Kazım'ı kastettiği iddia edildi

Haberin Devamı

F.Bahçe'de tartışma konusu, kaleci Volkan Demirel'in G.Antep yenilgisinin ardından taşın altına elini sokmamakla suçladığı futbolcular...

Kulislerde milli kalecinin 'Şimdi bazı şeyleri söylemek bana düşmez ama düzeltmemiz gereken çok şeyler var. Herkesin taşın altına elini sokması lazım. Bazı arkadaşlar kendini sahaya veremiyor' sözleriyle 4 takım arkadaşını hedef aldığı öne sürüldü.

Olağan şüpheliler olarak öne çıkan isimler Bekir, Cristian, Mehmet Topuz ve Kazım. Volkan'ın özellikle Sarı-Lacivertli taraftarların baskısının bulunmadığı deplasman maçlarında çok şut yemek ve savunmanın rakibe sık sık pozisyon vermesinden şikayet ettiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, peş peşe alınan A.Gücü ve G.Antep yenilgilerinin sebebi olarak orta sahada kaybedilen topları gösterdi. Stoch, 'G.Antep bizi orta sahada şaşırttı ve hızlı ataklarla kalemize indiler' dedi.

Haberin Devamı