Spor 'Volkan ne yaparsa bundan sonra kendisine zarar verir'

'Volkan ne yaparsa bundan sonra kendisine zarar verir'

Paylaş
'Volkan ne yaparsa bundan sonra kendisine zarar verir'

Volkan Demirel'in öfke kontrolünü başarması gerektiğini ve agresif davranışlarının artık Fenerbahçe'ye zarar vermeyeceğini tam tersine bundan sonra sadece kendisinin zarar göreceğini söyleyen Fenerbahçeli eski bir yönetici "Volkan kendine gelmeli, Volkan yoksa Mert var" dedi

PFDK'ya sevkedilen Volkan Demirel'in ceza alması durumunda kaleyi yine Mert Günok koruyacak. Kupadaki son 16 turunda Çaykur Rizespor karşısında Mert'in koruduğu kale Volkan'a 5 maç ceza gelmesi durumunda 8 Mart'taki Galatasaray derbisinde de Mert'e teslim olacak. Volkan'ın yokluğunda başarılı bir şekilde kaleye geçen Mert'in sayesinde teknik heyet ve taraftarların kafasının rahat olduğunu söyleyen ve adının yazılmasını istemeyen Fenerbahçeli Eski Yönetici, "Volkan ne yaparsa bundan sonra kendisine zarar verir, Fenerbahçe'ye değil. Volkan davranışlarını düzeltmezse kendisi kaybeder. Milli takımda yaşadığı olay, Fenerbahçe'de yaşadıkları kendi sonunu getirir. Zaten yaşı da ilerliyor ama arkasında aslanlar gibi Mert bir delikanlı var. Dediğim gibi Fenerbahçe değil kendi kaybeder" şeklinde konuştu.

"Kendisine edilen küfürlere dayanamıyor, peki başkalarına küfür etme hakkını nereden buluyor?"

Sözlerine devam eden Fenerbahçeli futbol adamı, Volkan'ın milli maçta başına gelenlere dikkat çekerek; "Kendisine küfür edildi diye stadı terketti. Bunu kabullenemiyorsa; başkalarına etme hakkını nasıl buluyor ? Ki o gün milli maçtan sonra işini yapmak isteyen gazeteciler ile korumalar arasında arbede yaşandı, bu yüzden dayak yiyen gazeteciler oldu. Bir insanın ailesine edilen küfürleri kimse kabullenemez, kaldıramaz bu son derece doğal ama sen de etmeyeceksin" şeklinde konuştu.

Volkan'ın dosyası kabarık, en üst seviyeden ceza alabilir

Müsabakanın temsilcisinin raporu doğrultusunda tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Volkan'ın "hakaret" yerine "hakaretleri" çevrçevesinde PFDK'ya sevk edilmesi Fenerbahçe kalecisini daha ağır bir yaptırım tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

Sporx'in haberine göre; disiplin talimatının 41. maddesi kapsamında 2 ile 7 maç men tehlikesiyle karşı karşıya kalan Volkan Demirel'in dosyası ayrı ayrı hakaretleri olması nedeniyle talimatın 10. maddesi kapsamında değerlendirilecek. İlgili "ictima" maddesinin "(1) Birden fazla cezayı gerektiren fiiller, ayrı ayrı cezalandırılır. (2) Bununla birlikte, fiillerin bir bütünlük arz etmesi halinde en ağır cezayı gerektiren ihlal için öngörülen cezaya hükmedilir ve öngörülen ceza yarısına kadar artırılabilir" demesi milli kaleciyi beklentilerin aksine daha ağır bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Haberin Devamı