Coşkun Türk Volkan ve Alex
HABERİ PAYLAŞ

Volkan ve Alex

Fenerbahçe’de devre arası hazırlık kampı nasıl geçmiş diye bir başka gözle izlediğimiz karşılaşmada çok fazla şeyin değişmediğini gördük. Takım hücumda yine Alex’in ayaklarına bakıyor. Kanat bindirmeleri sezonun ilk yarısında olduğu gibi yetersiz. Savunmanın iki kanadında da sorun devam ediyor. Dos Santos ve önünde Özer’in oynadığı kulvardan Eskişehir ilk yarı boyunca çok etkili geldi.

Gökhan ve önünde Mehmet Topuz’un bulunduğu kulvar da savunma anlamında başarılı değildi. İlk yarının büyük bir kısmında tehlikeli Eskişehir ataklarından gol gelmediyse bunun sebebi olarak kaleci Volkan’ın yaptığı nefis kurtarışları ve Burak’ın son vuruşlardaki beceriksizliğini gösterebiliriz.

Haberin Devamı

Santos böyle oynamaya devam edecekse Fenerli taraftarlar sezonun ikinci yarısında o bölgeye gelen her topu yürekleri ağzında seyredecek. Gökhan Gönül de eski formuna ulaşamazsa geride sorun var demektir. Emre sakatlıktan kurtulmuş, formda da tutmuş. Korkusuzca topla ileri çıkıyor, adam eksiltiyor. Cristian da ona destek olursa önlerinde oynayan Alex rahatlayacak. Gerçi Alex dün dört dörtlük oynamadı ama 3 puan yine onun zekasıyla geldi.

Kaleci İvesa’yı hataya zorladı, pozisyonun sonunda penaltı kazanıldı. Penaltıyı da klas bir vuruşla filelere gönderen Alex, ev sahibi ekibin hem direncini kırdı hem de oyundan düşmesini sağladı. Dün için Fener’de en önemli olumlu gelişme, Deivid’in eski başarılı günlerinden az da olsa görüntüler vermesiydi. Formda bir Deivid takımı için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında göstermişti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder