Spor Volkan: Yanlış anlaşıldım

Volkan: Yanlış anlaşıldım

Paylaş
Volkan: Yanlış anlaşıldım

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, maçın son dakikasında topu durdurma şeklinin yanlış anlaşıldığını söyledi

Galatasaray maçının sonlarına doğru yaptığı hareketin yanlış anlaşılmasından üzüntü duyduğunu da getiren Volkan, şunları kaydetti: "Maçın son anlarında, bir pozisyonda topu sırtımı dönerek kontrol etmiştim. Bu olay yanlış anlaşıldı ve benim bu hareketi rakiple alay etmek için yaptığım şeklinde yorumlar yapıldı.

"BU TARZ ŞEYLER ABARTILIYOR"

Bizim ülkemizde bu tarz şeyler biraz abartılıyor. Hiçbir şekilde içimden kötü bir niyet geçirerek o hareketi yapmamıştım, ama yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için özür diliyorum. Tüm futbol camiasının şunu bilmesini istiyorum ki hiçbir şekilde içimden kötü bir niyet geçmemişti ve rakibimizle alay etmek gibi bir niyetim yoktu.

Zaten maçta çok güzel bir ortam vardı. Galatasaray seyircisine de teşekkür etmek lazım. Biz sahaya çıktığımızda bizi alkışladılar. Kendilerine yakışanı yaptılar. Bence Türk futbolu bu güzelliklerle dolu olmalı. Futbol bir şov oyunudur. Ben de o an şova yönelik bir hareket sergilemek istedim. O an içimden gelen basit bir hareketti. Kötüye çekilmesini hiçbir şekilde istemedim. Yanlış anlaşıldıysam tekrar tekrar özür dilerim."

Volkan, Galatasaray galibiyetiyle şampiyonluk için büyük avantaj yakaladıklarını belirterek, "Galibiyet bizim için ekstra bir güç oldu. Şimdi yere daha sağlam basıyoruz ve hedefimize daha emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Volkan, Fenerbahçe TV’ye yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını kazanarak şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını kanıtlamak istediklerini ve bunu başardıklarını söyledi. Milli kaleci, "Galatasaray’ı, Ali Sami Yen Stadı’nda yenmek büyük başarı, çünkü gerçekten çok kaliteli kadroları var. Bu başarıyı elde ettik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Tüm Fenerbahçe camiasına bu galibiyet kutlu olsun" diye konuştu.

Kayserispor ile yapacakları karşılaşmaya da değinen Volkan, Galatasaray maçının anlamlı olması için Kayserispor’u da yenmeleri gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı