Spor Vranjes basın karşısında

Vranjes basın karşısında

Paylaş
Vranjes basın karşısında

Gençlerbirliği, sezon sonuna kadar kiraladığı Hırvat Jurica Vranjes'i tanıttı

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, törende yaptığı konuşmada, ara transfer döneminde takıma katkı sağlayacağına inandıkları futbolcuları kadroya dahil ettiklerini, ara transferin son günü olan dün de Alman ekibi Werder Bremen’in formasını giyen Vranjes ile sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Vranjes’i sezon sonuna kadar kiraladıklarını bildiren Akyüz, futbolcunun satın alma opsiyonunun da Gençlerbirliği’ne ait olduğunu kaydetti.

Vranjes de, Gençlerbirliği’ne gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. İlk görüşmeden itibaren işlerin çok profesyonel yürüdüğünü anlatan Vranjes, "Hocamız ve takım çok iyi, burada olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Bir gazetecinin, transferinde Doll’un etkisi olup olmadığını sorması üzerine Vranjes, son bir ayda Doll ile yaklaşık 10 kez görüştüklerini ve bu görüşmelerin Gençlerbirliği’ni tercih etmesinde yüzde 60-70 etkisi olduğunu söyledi.

Son 5 sezondur Werder Bremen’in kadrosunda yer alan 31 Ocak 1980 doğumlu Hırvat oyuncu, Werder Bremen’den önce Vojvodina, NK Osiek, Bayern Leverkusen, Stuttgart takımlarının da formalarını giydi. Vranjes, 26 kez de Hırvatistan milli takımında yer aldı.

Haberin Devamı