Alışveriş - Moda Vücut nemlendirmesinde yeni trend!
Paylaş
Vücut nemlendirmesinde yeni trend!

Duş aldın! Acelen var! Vücudunu nemlendirmen gerek! Mümkün değil, çünkü kotunu üzerine geçirip 10 dakika içinde kapıdan çıkman lazım. Size de tanıdık geldi mi? O zaman kendinizi, çok uzun sürdüğü için vücut nemlendiricisi kullanmayan %30 kadının arasında sayabilirsiniz

Hayat beklemek için çok kısa değil mi? Neden vücudunuzu sadece 15 saniye içerisinde nemlendirmiyorsunuz? Evet, gerçek: The Body Shop, YENİ hızlı emilen, sağlıklı bir cilt için Body Yogurt’larını sunar! Nemlendirme süresi 15 saniyeye indiğinde başka neler için 15 saniye kazanacağınızı bir düşünün! 15 saniyede dans, 15 saniyede muhabbet, 15 saniyede kahkaha… Başka şeyler yapmak için daha fazla 15 saniye…

Vücut nemlendirme konusunda 25 yıl önce Body Butter’larıyla yeni bir devrim yaratan The Body Shop, oyunun kurallarını değiştiren YENİ bir formülle karşınızda!

Cilde gün boyu nem sağlamak için nemi cilde hapseden ve kendi ağırlığının 1000 katı kadar suyu tutabilen biyofermentli hiyaluronik asit içeren Body Yogurt’lar, bitkisel gliserinle zenginleştirilmiştir.

Farklı Duyular, Farklı Kokular

Body Yogurt’ları bu kadar özel yapan pek çok özelliği var. Hızla emilen, yapışkan olmayan, yağsız, jel-losyon formülü ile cildi 48 saat nemlendirir. %100 vegan formülü, duştan hemen sonra cilde uygulanabilir ve anında kurur, böylece ürünün kurumasını beklemenize gerek kalmadan hemen giyinebilirsiniz. Body Yogurt’lar, nemlendirme özellikleriyle bilinen içeriklerle ve ayrıca cilde faydalarıyla bilinen özlerle hazırlanıyor. Petrolatum, mineral yağ, parafin olmadan formüle edilen Body Yogurt’lar dermatolojik olarak test edilmiştir.

Çilek, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa ve British Rose Body Yogurt’lar cildi beslemesi ve nemlendirmesi ile bilinen İspanya'nın Yerel Ticaret organik Badem Sütü içerir. 


Sıcak yaz günlerinde hafif dokulu bir nemlendirici olan Body Yogurt’lar ağır kış giysilerini giymeden de kullanılabilir. Her mevsim tercih edilebilen YENİ Body Yogurt’lar her cilt tipine uygun. Özellikle Almond Milk Body Yogurt hassas ciltler için de kullanılabilir.

The Body Shop’ın Dermatolojisti Dr. Christine Choi Kim, “Acelem olduğu zaman, zor emilen, dokusu kalın olan nemlendiriciler kıyafetlerimi giyince rahatsız bir his yaratıyor. The Body Shop’ın Body Yogurt’larıyla ilgili en sevdiğim özelliği, yağ tabakası bırakmadan, jel-losyon formülü sayesinde cildimin hemen emiyor olması ve ipeksi bir yapıyla cildimi nemlendirmesi. Benim önerim, Body Yogurt’ları duştan çıktıktan hemen sonra cilt hafif nemliyken kullanmak. hiyaluronik asit ve bitkisel gliserin cildin nemi iyice hapsetmesine yardımcı olacak. Nemlendirme özelliği 48 saat boyunca sürse de gün içerisinde istediğiniz zaman tekrar kullanabiliyorsunuz. Nemlendirmeyi alışkanlık haline getirmeyenlerden veya kaçanlardansanız, Body Yogurt’lartam da size göre.”



Yerel Ticaret’ten Badem Sütü

The Body Shop’ın Body Yogurt’ları İspanya'nın Alicante şehrinde Mañán’da Yerel Ticaret projesi ile üretilen organik Badem Sütü ile zenginleştirildi. 2016 yılından beri Mañán ile çalışan The Body Shop küçük çaptaki iyi tarım yapan çiftçilere destek oluyor.

Moringa ve British Rose Body Yogurt’lar ise The Body Shop’ın yeni Yerel Ticaret programına eklenen üretim noktalarından gelen içeriklerle ayrıca zenginleştirilmiştir. Moringa içeriği Rwanda’dan, British Rose özü İngiltere Herefordshire’dan geliyor.

Haberin Devamı