Spor Vural: Guus Hiddink gidecek

Vural: Guus Hiddink gidecek

Paylaş
Vural: Guus Hiddink gidecek

Teknik direktör Yılmaz Vural, Milli takımlar teknik direktörü Guus Hiddink'in gideceğini söyledi

Bir çay firmasının reklam kampanyasına katılmak üzere Samsun’a gelen Yılmaz Vural, Türk futbolunun önemli sorunları olduğunu kaydetti.

Futbol Federasyonu seçimleri konusuna da değinen Yılmaz Vural, şöyle konuştu: "Gelecek olan kişinin kulüplerin gösterdiği tepkilere bakmaksızın sorunların çözümünü yapması lazım. Tür

futbolunda hala dünyanın sorunları var. Bunların bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bende merak ediyorum. İnşallah gelecek ismin bu sorunları çözmeye aday birisi olur."

Guus Hiddink’i de eleştiren Yılmaz Vural, "Ben başından beri yabancıya karşıyım. Birde insan boyutu var işin. O konuda yabancı arkadaşlarımızın sıkıntılarını görüyoruz. Yani bana göre büyük yanlışlık var. Bu konuda haklı çıkmak beni hiç memnun etmiyor. Ama maalesef bu böyle.

Hiddink gidecek buradan. Belki farklı bir imkan buldu. Ya da gidaşata bakıyor, hiç de iyi bir gidaşat yok. Tabii kısa yoldan bu işi ve durumu değiştirmek istiyor galiba.

Onun en doğal hakkıdır. Ama neticede gördük ki kısa vadede istikrarın olması gereken bir görevde istikrarsızlık mevcut. Bana göre seçicilerin buradaki tercihlerini bir Türk’ten yana kullanması gerekiyor."

Kendi durumunu değerlendirirken esprili bir cevap veren Yılmaz Vural, bir çok Bank Asya 1’inci Lig takımından teklif aldığını söyledi, "Süper Lig’deki bütün takımların antrenörü var.

Eğer federasyon beni Süper Lig’de görmek istiyorsa ligdeki takım sayısını 20’ye çıkarsın. O zaman kendime bir takım bulabilirim. Bunun dışında zor görünüyor" dedi.

Murat SANDIKÇI/DHA

Haberin Devamı