Siyaset Vural Savaş CHP'ye katıldı
Paylaş
Vural Savaş CHP'ye katıldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,partisine katılan hukukçu-yazar Vural Savaş ve eski Alanya kaymakamı Cengiz Gökçe ile İsa Çelik'e rozet taktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alanya ilçesindeki İskele Meydanı'nda otobüs üzerinden halka hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Alanyalı'lardan destek istedi.

Haberin Devamı

Partisine yeni isimler katıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, geçmiş dönemlerde farklı partilere oy veren tüm yurttaşların başının üzerinde yeri olduğunu ifade etti. CHP'nin huzurdan, barıştan yana tavır sergilediğini, halkının demokratik ortamda özgürce yaşamasını istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, partisine destek verilmesini istedi.

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her yurttaşımdan, her Atatürkçüden, her bayrağını sevenden, her cumhuriyetten yana olandan bir isteğim var. Bir AKP'ye oy vermiş yurttaşımızı ikna edip, bu seçimde CHP'ye, halkın partisine birlikte oy versin. AKP'ye oy vermiş vatandaşımıza gidin, şikayetin var mı, kimsenin kimliğiyle, inancıyla oynanmasın mı istiyorsun diyeceksiniz ve kol kola sandığa gideceksiniz, oyunuzu CHP'ye vereceksiniz."

Haberin Devamı

Vural Savaş CHP'ye katıldı

Partisinin Alanya Belediyesi başkan adayının Şefik Türktaş olduğunu ve Türktaş için ilçe halkından destek beklediğini kaydeden Kılıçdaroğlu, partisine katılan hukukçu-yazar Vural Savaş ve eski Alanya kaymakamı Cengiz Gökçe ile İsa Çelik'e rozet taktı.

Vural Savaş, hayatının en onurlu günün yaşadığını söyledi. Partiye katılm ve destek vermenin tam zamanı olduğuna işaret eden Savaş, Kılıçdaroğlu'nun dürüst, demokrat, parti içinde demokrasiyi sağlamış bir insan olduğunu ifade etti.

AA