Türkiye (Son Dakika) Vurdu, kaçtı, görüldü, yakalandı

Vurdu, kaçtı, görüldü, yakalandı

Paylaş
Vurdu, kaçtı, görüldü, yakalandı

Ankara'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan 2 yayaya çarpan ve ölümlerine neden olan O.K. yol üzerindeki direğe çarparak durabildi. Enkaz halindeki aracını terk edip kaçmaya başlayan O.K.'yi çevredeki vatandaşlar polise ihbar etti, polis ekipleri MOBESE kameralarından izledikleri O.K.'yi kıskıvrak yakaladı

Kaza, Altındağ ilçesi Talatpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde aşırı hızlı bir şekilde gitmekte olan O.K., Altındağ Belediyesi önündeki Hasırcılar Kavşağı’nda karşıdan karşıya geçmekte olan Hüdaverdi Tetik(41) ve Ali Saklavcı’ya(41) çarptı.

Haberin Devamı

Kavşakta 2 kişiyi çiğneyen sürücü, yol kenarında park halinde bulunan otomobile de çarptıktan sonra kaçmaya başladı. O.K. kaçışını ancak 100 metre sürdürebildi. Kaçarken virajı alamayıp kaldırıma çıkan O.K., kaldırım kenarındaki bir direğe çarparak durdu. Her şeye rağmen kaçmaktan vazgeçmeyen sürücü, kaçışını yaya olarak sürdürdü.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kazadan haberdar olan polis güçleri, kaçan sürücüyü MOBESE kameraları vasıtasıyla takip edip, Denizciler Caddesi’nde yakaladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Ankara Hastanesi’ne götürdü.

O.K.’nin otomobiliyle çarptığı Hüdaverdi Tetik ve Ali Saklavcı olay yerinde hayatını kaybetti. Saklavcı ve Tetik’in olay yerine gelen yakanları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri kaza bölgesine emniyet şeridi çekerek tedbir aldı. Tetik ve Saklavcı’nın cesetleri olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından, cenaze aracıyla otopsileri yapılmak üzere Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

İHA