Spor Webo'dan yeşil ışık

Webo'dan yeşil ışık

Paylaş
Webo'dan yeşil ışık

Beşiktaş'ın transferdeki 1 numaralı hedefi Pierre Webo'nun menajeri Serdar Dağlı topu Belediye'ye attı, “Kulüpler anlaşırsa her an, her şey olabilir” açıklamasını yaptı

Transfer döneminde hücum hattını güçlendirmesine kesin gözüyle bakılan Beşiktaş’ta, teknik direktör Samet Aybaba’nın kadrosunda görmek istediği isimlerin başında Pierre Webo geliyor. Kamerunlu futbolcuyla ilgili her gün farklı bir iddia ortaya atılırken, en yetkili ağızdan beklenen açıklama geldi. Golcü futbolcunun haklarını elinde bulunduran GM Foot Paris isimli menajerlik kuruluşu, bir açıklama yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Webo’yla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan Ercan’ın oyuncuyla hiçbir bağı olmadığı belirtilirken, “Açıklamalar doğru değildir. Webo, teknik direktörüyle transfer konusunda görüşme yapmamıştır. Bu şahsın açıklamaları dikkate alınmamalıdır” denildi.

Gerçek menaceri konuştu
Şirketin Türkiye sorumlusu Serdar Dağlı ise transferle ilgili şu önemli açıklamayı yaptı: "Sonuçta Webo, Belediye’nin sözleşmeli oyuncusu. Önemli olan, bizim vereceğimiz karar değil, kulübün vereceği karardır. Taraflar anlaşırsa, her an, her şey olabilir” sözleriyle transfere yeşil ışık yaktı. Beşiktaş’ın devre arasına kadar bu transfer için ekonomik kaynak yaratmaya çalıştığı ve 2013 yılında Webo’nun Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği konuşuluyor.

Fanatik

Haberin Devamı