Spor Wesley Sneijder'de büyük düşüş

Wesley Sneijder'de büyük düşüş

Paylaş
Wesley Sneijder'de büyük düşüş

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in Inter'de forma giydiği dönemde 45 milyon Euro'ya kadar çıkan piyasa değerinden yaklaşık 30 milyon Euro düşüş yaşadığı gözlendi

Futbolcuların uluslararası piyasadaki güncel bonservis değerlerini paylaşan dünyaca ünlü Alman internet sitesi ‘transfermarkt.de’ Türkiye güncellemesini gerçekleştirdi. Galatasaray’da sadece Emre Çolak ve Sinan Gümüş’ün değerlerinde artış olduğu gözlenirken, diğer tüm oyuncuların düşüş yaşaması dikkat çekti. Emre Çolak’ın 2 milyon 700 bin Euro olan değerinin 4 milyon Euro’ya çıktığı gözlenirken, Sinan Gümüş’ün ise piyasa değerinin 350 bin Euro’dan 600 bin Euro’ya yükseldiği görüldü.

EN ÇOK SNEIJDER DEĞER KAYBETTİ

Sarı Kırmızılılar'da piyasa değerinde en çok düşüş yaşayan isim Hollandalı yıldız Wesley Sneijder oldu. Bu sezon ligde 4 golü bulunan yıldız oyuncunun değeri 2,5 milyon euro düşerek, 15,5 milyon euro’ya geriledi. Hollandalı yıldızın İtalyan ekibi Inter’de forma giydiği dönemde değeri 45 milyon Euro’ya kadar çıkmıştı. Yetenekli oyuncu kariyerindeki en parlak dönemi yaşadığı Inter’deki değerinden yaklaşık 30 milyon Euro gerilemiş oldu.

BURAK YILMAZ 6 MİLYON EURO DÜŞTÜ


Sneijder’in ardından en fazla düşüş yaşayan bir diğer isim Burak Yılmaz oldu. Yetenekli oyuncunun 2 sezon önce 18 milyon Euro’ya kadar yükselen değeri yeni güncellenen verilere göre 12 milyon Euro oldu.

DÜŞÜŞE RAĞMEN ZİRVEDE


Sarı Kırmızılı ekipte 2 isim dışında tüm oyuncuların düşüş yaşamasına rağmen takımların toplam değerlerinde sıralama değişmedi. Galatasaray, toplam değerinin 137,15 milyon Euro’ya gerilemesine rağmen listede ilk sıradaki yerini korudu.

Haberin Devamı