Spor West Bromwich Albion'da Tony Pulis kovuldu!

West Bromwich Albion'da Tony Pulis kovuldu!

Paylaş
West Bromwich Albion'da Tony Pulis kovuldu!

Premier Lig takımlarından West Bromwich Albion'da 10 maçlık kazanamama serisinin ardından menajer Tony Pulis'in görevine son verildi.

Premier Lig takımlarından West Bromwich Alibon'da iç sahada alınan 4-0'lık Chelsea mağlubiyeti Çinli sahip Guochuan Lai'yi çıldırttı ve menajer Tony Pulis'in görevine son verildi.

Ligde 10 maçtır kazanamayan hatta son 4 maçını da kaybeden West Bromwich'te maçın son dakikalarında Tony Pulis aleyhinde yapuılan 'İstifa' tezahüratları kulübün 42 yaşındaki Çinli sahibi Guochuan Lai'yi çıldırttı ve İngiliz menajer kovuldu. Çinli iş adamı pazartesi sabahı ilk iş kulüp başkanına Pulis'e telefon etmesini ve işine son verildiğinin haber verilmesini istedi. Lai'nin 3,5 milyar dolarlık serveti bulunuyor.

YILLAR ÖNCE TUNCAY ŞANLI'YI ÇILDIRTMIŞTI


Türk futbol kamuoyu ise Tony Pulis'i, Tuncay Şanlı'yla yaşadığı ilginç bir olayla tanıyor. Hatırlanacağı üzere 100. yılda Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşadıktan sonra Middlesbrough'ya transfer olan Tuncay Şanlı, hocası Pulis'le sorunalr yaşamıştı.

Bir maçta Pulis, 81. dakikada Tuncay'ı oyuna almış ancak 87'de çıkarmıştı. Sadece 6 dakika oyunda kalan Tuncay da hocasıyla bir süre anlaşamamıştı.

Haberin Devamı