Bilim - Teknoloji Win 8.1'e bir yenilik daha!
Paylaş
Win 8.1'e bir yenilik daha!

Windows 8.1 final sürüme ulaşsa da, Microsoft ona bir şeyler eklemekten geri durmuyor!

Windows 8.1'in final RTM sürümü PC üreticilerine dağıtılmaya başlandı. Ancak Microsoft dinlenmiyor ve işletim sistemini 18 Ekim'deki yayınlanma tarihinden önce güncellemeye devam ediyor. Yeni bir rapora göre Microsoft, Windows 8.1'de Bing uygulaması için bazı geliştirmeler sunacak ve dahası Photo Loop adında yeni bir işlev ekleyecek.

Haberin Devamı

Raporun iddiasına göre Photo Loop uygulamasını açtığınız andan itibaren tabletiniz fotoğraf çekmeye başlayacak. Böylece uygulamanın fotoğraf deposuna giderek en beğendiğiniz fotoğrafı seçip kullanabileceksiniz. İşlev, aslında BlackBerry'deki photo rewind işlevinin Windows 8.1'e uyarlanmış hali. Rapor, Photo Loop'un her Windows 8.1'li cihazla çalışmayacağını, özel bir kamera donanımına ihtiyaç duyacağını söylüyor. Microsoft'un yeni tableti Surface 2, Photo Loop'u destekleyecek cihazlar arasında.

Windows 8.1'de Bing uygulamalarında da bazı geliştirmeler yapılacak. Örneğin Finans uygulaması, uygulama içinden hisse senedi alıp satmanıza izin verecek. Windows 8.1'in önizleme sürümünde ortaya çıkan Yiyecek ve İçecek uygulaması ise tanınmış aşçılardan yemek tarifi videoları içerecek.

Haberin Devamı

Resimlerle: Bu programlar Windows 8.1'de çalışmayacak!

Kaynak: CHIP Online