Bilim - Teknoloji Winamp için bomba haber!
Paylaş
Winamp için bomba haber!

Yolun sonuna geldiği söylenen efsane yazılım Winamp'a öyle bir talip çıktı ki...

Geçen hafta, AOL tarafından yapılan açıklamada, bir zamanlar herkesin gözdesi olan müzik yazılımı Winamp'ın artık kapatılacağı, yeni güncellemeler yapılmayacağı ve yazılımın download edilemeyeceği belirtilince, teknoloji dünyası karıştı. Neredeyse dünyadaki her bilgisayara girmiş olan, sorunsuz ve pratik şekilde müzik, ve hatta video oynatmaya fırsat veren, zengin yetenekleri sayesinde bir müzik severin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Winamp'ın kapatılacak olması büyük üzüntü yarattı.

Haberin Devamı

Ama bu hikaye kolay kolay bitecek gibi değil. Microsoft'un Winamp ile ilgilendiği ve yazılımı AOL'dan satın alacağı haberi gündeme bomba gibi düştü ve herkes heyecanlandı. Ancak Microsoft'tan bu satın almayla ilgili bir onaylama henüz gelmedi.

Microsoft şu sıralar Xbox Music servisini genişletmekle uğraşıyor ve sevilen bir marka olan Winamp'ı bu amaçla kullanabileceğini düşünmüş olabilir. Ancak Winamp'ın Microsoft'un müzik servislerine nasıl entegre edilebileceği şu an için bir bilmece. AOL'un Microsoft'tan ne kadar ücret isteyebileceği de kesinleşmiş değil. Dolayısıyla, Microsoft'un bu kararından her an cayması mümkün. Kısacası sevinmek için henüz erken...

Resimlerle: Müzik enstrümanları ile yaratıcı çalışmalar!

Haberin Devamı

Kaynak: CHIP Online