Bilim - Teknoloji Windows 7 kullanan telefon: AdvanceTC
Paylaş
Windows 7 kullanan telefon: AdvanceTC

Windows Phone 7 ilginizi çekmiyorsa telefonunuzda Windows 7 kullanmaya ne dersiniz? Bunun mümkün olmadığını düşünüyorsanız AdvanceTC adlı modele bir göz atın.

Birçok kişi bilgisayarlarında kullanıyor olsa da cep telefonundan Windows 7 kullanmak çok da pratik bir çözüm gibi gözükmüyor. Burada bahsettiğimiz şeyin Windows Phone 7 değil, Windows 7'nin kendisi olduğunu belirtelim.

Haberin Devamı

Durum böyle olsa da, AdvanceTC adlı cihaz günümüzde akıllı telefonların geldiği seviyeyi ve yapabildiklerini ilginç bir şekilde oraya koyuyor.

Windows Phone 7'den Güzel Haberler

Windows 7 işletim sistemini kullanan AdvanceTC, Intel'in 1,66 GHz'lik Atom Z530 işlemcisini ve 1 GB RAM'i bünyesinde barındırıyor. Cihazda ayrıca 32 GB kapasiteli bir SSD yer alıyor.

Küçük Bir Tablet Gibi

AdvanceTC aslında boyutları küçültülmüş ve telefon özelliği eklenmiş bir tabletten başka bir şey değil. 4,8 inçlik dokunmatik ekrana sahip olan cihazda arama yapmak için özel bir yazılım bulunuyor.

Bunun dışında Windows 7'nin sunduğu tüm avantajları kullanıcıya sunan AdvanceTC, üzerindeki HDMI çıkışı ile de büyük bir ekrana bağlanabiliyor. AdvanceTC'nin fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi henüz belli değil.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.